Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:24 | 02/10/2017

Ενοπλοι άνοιξαν πυρ σε συναυλία μουσικής country στο Λας Βέγκας , σύμφωνα με μηνύματα στο Twitter που κάνουν λόγο για πολλά θύματα.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε ότι το περιστατικό της ένοπλης επίθεσης βρίσκεται σε εξέλιξη και προειδοποιεί τους πολίτες να παραμείνουν μακριά από την περιοχή.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναρτήθηκαν στο Twitter, το ξενοδοχείο Mandalay Bay έχει αποκλεισθεί, ενώ σε ένα μήνυμα αναφέρεται ότι υπάρχουν δύο ένοπλοι στον 32ο όροφο που πυροβόλησαν εναντίον ενός σωματοφύλακα και αστυνομικών.

 

Η αστυνομία είπε ότι ένας ύποπτος «έχει πέσει», αλλά δεν είναι γνωστό αν διαφεύγουν άλλοι δράστες.

 

Ανθρωποι με τραύματα από σφαίρες μεταφέρονται σε νοσοκομεία στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με ιατρικές πηγές που κάνουν λόγο για πολλά θύματα. Οι 14 από τους τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

 

Πληροφορίες στα μέσα κοινωινκής δικτύωσης αναφέρουν ότι ήταν τουλάχιστον ένας ο ένοπλος που άνοιξε πυρ κατά του πλήθους κατά τη διάρκεια του μουσικού φεστιβάλ.

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 24 έχουν τραυματισθεί από σφαίρες, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου του Λας Βέγκας.

 

Οι αρχές του αεροδρομίου ΜακΚάραν του Λας Βέγκας ανακοίνωσαν ότι οι πτήσεις από και προς το διεθνές αεροδρόμιο έχουν διακοπεί εξαιτίας της επίθεσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, iefimerida.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis