Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:04 | 05/08/2019

Στη φυλακή θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του ο 18χρονος Κέβον Ουάτκινς από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, ένας έφηβος που έπνιξε την 20χρονη αδελφή του στη διάρκεια καυγά για τον κωδικό του WiFi.

 O 18χρονος τσακωνόταν με τη μητέρα του για την ταχύτητα της σύνδεσης του Διαδικτύου, καθώς ήθελε να παίζει βιντεοπαιχνίδια ανενόχλητος.

Ο καυγάς ξέσπασε όταν ο Ουάτκινς, που τότε ήταν 16 ετών, άλλαξε το password στο WiFi για να μπορεί να παίζει videogames χωρίς οι δικοί του να επιβραδύνουν την ταχύτητα σύνδεσης Ίντερνετ.

Σ’ εκείνο το σημείο μπήκε στη μέση η 20χρονη αδελφή του, Αλέξους, φοβούμενη μήπως ο αδελφός της χτυπήσει τη μητέρα τους.

Τα δυο αδέλφια έπεσαν στο πάτωμα κι άρχισαν να παλεύουν με τον Ουάτκινς να κάνει κεφαλοκλείδωμα στην αδερφή του επί 15 ολόκληρα λεπτά, μέχρι που έφθασε η αστυνομία στο σπίτι, αλλά όταν χαλάρωσε το σφίξιμό του, ήταν αργά.

[custom:google-ads]

 Το σώμα των ενόρκων έκρινε τον νεαρό ένοχο για τον φόνο της αδελφής του μετά από μια δίκη που διήρκεσε δύο μέρες.

«Ελπίζω η ετυμηγορία αυτή και η ποινή να κλείσουν αυτό το τραγικό κεφάλαιο στη ζωή της οικογένειας, ώστε να μπορέσουν να επουλωθούν τα ψυχικά τους τραύματα», ανέφερε ο εισαγγελέας μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Η κοπέλα ήταν αρραβωνιασμένη, είχε αποκτήσει με τον αρραβωνιαστικό της έναν γιο κι ετοιμαζόταν να παντρευτεί.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis