Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 22/04/2018

Τουλάχιστον 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμη δύο τραυματίστηκαν, από τους πυροβολισμούς στο Waffle House, στο Νάσβιλ της πολιτείας του Τενεσί.

[custom:google-ads]

Ο ένοπλος εισήλθε στο κατάστημα εστίασης λίγο πριν 3.30 πμ (τοπική ώρα), οπλισμένος με ένα ημιαυτόματο τουφέκι, τύπου AR-15. Ο άνδρας «άνοιξε πυρ» κατά των υπευθύνων του καταστήματος, ανέφερε σε ανάρτηση στο Twitter η αστυνομία του Νάσβιλ.

Όπως δήλωσε η αστυνομία στο CNN, ο άνδρας έβγαλε το τζάκετ που φορούσε πριν εγκαταλείψει πεζός το σημείο. Αρχικά η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι νεκροί ήταν τρεις και οι τραυματίες τέσσερις.

Ένας από τους τραυματίες κατέληξε στο πανεπιστημιακό ιατρικό κέντρο Βάντερμπιλτ, σύμφωνα με την Τζένιφερ Γουέτσελ, εκπρόσωπο του νοσοκομείου. Τα δύο άλλα άτομα που νοσηλεύονται ακόμα είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, πρόσθεσε. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν το τέταρτο άτομο είναι μεταξύ αυτών που νοσηλεύονται.

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη και δεν είναι ακόμα σαφές εάν φέρει και άλλο όπλο. Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι και ένα δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή ίσως να συνδέεται με την υπόθεση αυτή. Οι αρχές επεσήμαναν ότι άνδρας θεωρείται πως είναι ακόμα οπλισμένος και ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Μάλιστα, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία αλλά και τα στοιχεία του δράστη.  Πρόκειται για τον  29χρονο Travis Reinking.

 

newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis