ΗΠΑ: Εκτέλεσε εν ψυχρώ τη μητέρα του γιατί δεν τον άφησε να αγοράσει κουτάβι

ΤΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΩ ΚΟΙΜΟΤΑΝ
ΗΠΑ: Εκτέλεσε εν ψυχρώ τη μητέρα του γιατί δεν τον άφησε να αγοράσει κουτάβι

Σάλος έχει προκληθεί στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών από την υπόθεση ενός 19χρονου, ο οποίος εκτέλεσε εν ψυχρώ τη μητέρα του διότι δεν του έδωσε άδεια να αγοράσει κουτάβι και να το φιλοξενήσει στο σπίτι τους.

Η δολοφονία της γυναίκας έχει προκαλέσει εντύπωση ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς του Μίσιγκαν, καθώς ο νεαρός λειτούργησε υπό καθεστώς απόλυτης ψυχρότητας, εκτελώντας επί της ουσίας τη μητέρα του, ενώ η τελευταία κοιμόταν στο κρεβάτι της.

Ο Άντριου Ντέιβιντ Γουίλσον δολοφόνησε τη μητέρα του πριν από μία εβδομάδα, οι έρευνες ωστόσο ανέδειξαν εκείνον ως δράστη μετά από λίγα 24ωρα, με συνέπεια να συλληφθεί την Παρασκευή.Ο νεαρός λειτούργησε υπό καθεστώς απόλυτης ψυχρότητας και μετά τη δολοφονία της 51χρονης Λίζα Μαρί Γουίλσον, καθώς επικοινώνησε με την αστυνομία και δήλωσε ότι βρήκε τη μητέρα του νεκρή στο σπίτι τους, στο Γουίλιαμστον.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι οι μοναδικοί άνθρωποι που είχαν μπει στο σπίτι, ήταν ο 19χρονος και η μητέρα του, καθώς δεν υπήρχαν στοιχεία DNA ή απoτυπώματα από τρίτο άτομο. Από τους γείτονες έμαθαν ότι την προηγουμένη της αναφοράς, ο 19χρονος και η μητέρα του τσακώθηκαν πολύ άγρια, διότι η 51χρονη δεν του επέτρεπε να φέρει ένα κουτάβι στο σπίτι.

Μετά την κατάρρευση του διηγήματός του, ο 19χρονος παραδέχθηκε ότι πήρε ένα 22άρι Μάγκνουμ και πυροβόλησε τη μητέρα του στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, ενώ κοιμόταν.

Ο νεαρός θα δικαστεί στις 28 Σεπτεμβρίου και η ποινή του εκτιμάται ότι θα είναι ιδιαιτέρως αυστηρή.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr