ΗΠΑ: Κατηγορούν δασκάλα για «τρίο» με μαθητή και μια άλλη γυναίκα

ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ
ΗΠΑ: Κατηγορούν δασκάλα για «τρίο» με μαθητή και μια άλλη γυναίκα

Μια δασκάλα λυκείου στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ συνελήφθη για σεξουαλική συνεύρεση με μαθητή της.

Η δασκάλα κατηγορείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με έφηβο μαθητή της και μάλιστα συμμετείχε και μια άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Joyce Churchwell, είναι γυμνάστρια και προπονήτρια της ομάδας βόλεϊ στο Berryhill High School της Τάλσα των ΗΠΑ. Η δασκάλα επικοινώνησε με τον μαθητή της και τον κάλεσε στο σπίτι της.

Ο μαθητής «παραδέχτηκε ότι υπήρξε ερωτική επαφή στο σπίτι της δασκάλας και μαζί ήταν και μια άλλη ενήλικη γυναίκα, πρώην εκπαιδευτικός στην ίδια περιφέρεια, όπως ανέφεραν από το γραφείο του σερίφη στα τοπικά ΜΜΕ.

Βγηκε ένταλμα από τις αρχές των ΗΠΑ για τη δασκάλα

H δασκάλα παραδόθηκε την περασμένη Τρίτη, μετά την έκδοση εντάλματος από τις τοπικές Αρχές για τη σύλληψή της.

Οπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ είναι πιθανό να υπάρχουν περισσότερα ανήλικα θύματα αφού βρέθηκαν μηνύματα που είχε στείλει η δασκάλα και σε άλλον μαθητή, χωρίς εκείνος να αναποκριθεί. Η εκπαιδευτικός έχει απομακρυνθεί προσωρινά από το σχολείο το οποίο είχε βγάλει την παρακάτω ανακοίνωση.

«Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά το ζήτημα της ασφάλειας των μαθητών και κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον μάθησης. Επί του παρόντος συνεργαζόμαστε με τις Αρχές επιβολής του νόμου στην έρευνα αυτών των κατηγοριών και θα λάβουμε τα απαιτούμενα μέτρα όταν ολοκληρωθεί η εν λόγω έρευνα».

δασκαλα

Πηγή: iefimerida.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο ρεκόρ κατασχέσεων πυροβόλων όπλων στα αμερικανικά αεροδρόμια