Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 20/10/2017

Θα μπορούσε να είναι σενάριο αστυνομικής ταινίας, όμως είναι απόλυτα αληθινή υπόθεση. Ένας 19χρονος από το Κολοράντο των ΗΠΑ δολοφόνησε τα δύο μικρότερα αδέλφια του και επιχείρησε να σκοτώσει και τον πατέρα του, για να μείνει μόνος τους στο σπίτι, όπως τόνισε ο ίδιος στις Αρχές.  

[custom:google-ads]

Μετά την επίθεση του 19χρονου ο πατέρας, βαριά τραυματισμένος, ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν οι άντρες των Αρχών έφτασαν στο σπίτι, εντόπισαν την 5χρονη αδελφή του και τον 7χρονο αδελφό του να αιμορραγούν ακατάσχετα από τις μαχαιριές που τους είχε καταφέρει.  

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όμως δεν κατάφεραν να επιβιώσουν από τα τραύματά τους. Ο πατέρας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στις λίγες δηλώσεις που κατάφερε να κάνει ο πατέρας στους αστυνομικούς, αποκάλυψε πως κοιμόταν με τη γυναίκα του όταν άκουσε τις κραυγές των παιδιών του. Αμέσως έτρεξε να δει τι συμβαίνει και όταν εντόπισε τα παιδιά προσπάθησε να αφοπλίσει τον 19χρονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος σοβαρά.

Σύμφωνα με τον πατέρα, ο 19χρονος έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και το τελευταίο διάστημα απειλούσε συνεχώς πως θα κάνει κακό στην οικογένειά του. Πριν από λίγους μήνες, ο νεαρός είχε βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο των γονιών του, όμως δεν υπήρξε ποινική δίωξη, καθώς η υπόθεση «κουκουλώθηκε» από την οικογένεια.

Η αστυνομία κάνει λόγο για ένα άκρως προμελετημένο έγκλημα, καθώς ο 19χρονος είχε αγοράσει εδώ και μήνες το φονικό όπλο και είχε σχεδιάσει με ακρίβεια που θα κρύψει τις σορούς.

www.cnn.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis