Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 08/12/2014
Υπεύθυνοι για τουλάχιστον τέσσερις κλοπές τσαντών και δύο κλοπές οχημάτων  που χρησιμοποιούσαν ως μέσο για τη διάπραξη κλοπών σε τσάντες, είναι δύο άνδρες 28 και 30 ετών στο Ηρακλειο.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν χθες το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, οι δύο ανδρες, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Φ.  αυτοκίνητο, έχοντας μόλις αφαιρέσει την τσάντα από μια 70χρονη.

Κατά την αστυνομική προανάκριση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 28χρονος και ο 30χρονος, ενεργώντας από κοινού είχαν αφαιρέσει το παραπανω αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 51χρονου, κατά τις  μεσημεριανές ώρες της 06.12.2014 και επιβαίνοντας σε αυτό, χθες το πρωί αφαίρεσαν την τσάντα μιας 65χρονης . Επιπλέον με τη χρήση του παραπάνω Ι.Χ.Φ αφαίρεσαν την τσάντα και από μια 50χρονη.
 
Από την συνεχιζόμενη προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 28χρονου και του 30χρονου, οι οποίοι την 02.12.2014 ενεργώντας από κοινού είχαν αφαιρέσει, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 45χρονου και επιβαίνοντας σε αυτό την ίδια μέρα αφαίρεσαν, την τσάντα 72χρονης.
 
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αναγνωρίστηκαν από τις παθούσες.
 
Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή:creteplus.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis