Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:35 | 27/01/2017

Ήδη είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα όπου εκτίει ποινή για κλοπές ένας 30χρονος Έλληνας, αλλά οι δικογραφίες σε βάρος του... πληθαίνουν. Η προανάκριση που συνεχίζεται για την δράση του αποκάλυψε ότι είχε διαπράξει άλλες επτά διαρρήξεις στην πόλη του Ηρακλείου.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, προέκυψε ότι ο νεαρός δράστης είχε αρπάξει μετρητά κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 43.000 ευρώ από τα επτά σπίτια που είχε διαρρήξει από τις 9 Σεπτεμβρίου ως τις 13 Οκτωβρίου του 2016. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε άλλη μια δικογραφία για κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες.

Από τη μια έδινε παραγγελία κι από την άλλη... φλέρταρε με τον 38χρονο ιδιοκτήτη μιας καφετέριας στην πόλη της Πρέβεζας μια 35χρονη Ελληνίδα. Ωστόσο, το ενδιαφέρον της είχε αποσπάσει η... ταμειακή μηχανή του καταστήματος! Όταν κατάφερε να τον απασχολήσει, άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν μέσα και έγινε άφαντη! Η κλοπή έγινε το πρωί της Τετάρτης και η υπόθεση εξιχνιάστηκε την επομένη από τους άνδρες της Ασφάλειας. Ωστόσο, η 35χρονη δεν εντοπίστηκε και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

www.protothema.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis