Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 24/11/2017

Ταξίδευσε σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης και προμηθευόταν ηρωίνη για να την διακινήσει στη Μυτιλήνη ένας 45χρονος Έλληνας, ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιούσε ως «καβάντζες» τα δυο σπίτια που διατηρεί στο νησί, όπως αποκάλυψε ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής!
[custom:google-ads]
Τα αλάνθαστα ρουθούνια του τετράποδου που συνόδευε τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κατά την διάρκεια της οργανωμένης επιχείρησης για τη σύλληψη του διακινητή, δεν δυσκολεύτηκε να ξετρυπώσει στα δυο κτίρια τις επτά συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 58 γραμμαρίων που έκρυβε μαζί με τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,8 γραμμαρίου. Ακόμη, εντόπισε δύο πλαστικές κάρτες και  ένα ξύλινο αντικείμενο με υπολείμματα ηρωίνης.

Ο 45χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η ταυτότητα αυτού ή αυτών που του προμήθευαν την ηρωίνη στην Θεσσαλονίκη. 

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis