Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:52 | 25/08/2019

Ένας αστυνομικός στη Ρωσία θέτοντας την ζωή του σε κίνδυνο όρμησε από το παράθυρο διαμερίσματος 3ου ορόφου και αφόπλισε έναν 38χρονο άνδρα που ήταν οπλισμένος και κρατούσε ανάποδα ένα βρέφος (την κόρη του) πέντε μηνών.

[custom:google-ads]

Τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην συγκεκριμένη οικογένεια ήταν καθημερινό φαινόμενο στην πολυκατοικία της πόλης Saransk, 500 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων. Ο 38χρονος συχνά μεθούσε και κακοποιούσε την γυναίκα του αλλά και το βρέφος.

Η αστυνομία κλήθηκε όταν οι γείτονες έντρομοι είδαν τον δράστη να κρατά το μωρό ανάποδα στο κενό απειλώντας να το αφήσει να πέσει από τον 3ο όροφο. Η γυναίκα του 38χρονου αιμόφυρτη εκλιπαρούσε  να της ανοίξει την πόρτα του σπιτιού τους αφού ο μεθυσμένος άνδρας την είχε κλειδώσει απ΄έξω.

Η ηρωική προσπάθεια σωτηρίας του αστυνομικού

Όταν έφτασαν οι αρχές ένας από τους αστυνομικούς χωρίς δεύτερη σκέψη βγήκε στο κενό από διπλανό διαμέρισμα του 3ου ορόφου και πατώντας πάνω σε ένα μικρό ρείθρο κατάφερε με γρήγορες κινήσεις να μπει μέσα στο δωμάτιο και να αφοπλίσει τον 38χρονο που κρατούσε μαχαίρι.

Στη συνέχεια ακολούθησε μια σύντομη μάχη κατά την οποία ο αστυνομικός κατάφερε να βγει νικητής.

 

Γυναίκες αστυνομικοί άρπαξαν το μωρό από τα χέρια του κακοποιού. Ο 38χρονος συνελήφθη κι αποδείχτηκε πως έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis