Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:33 | 20/04/2015

Ο αστυνομικοί μας καθημερινά δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στους δρόμους της χώρας μας.

Οι ηρωικές τους πράξεις είναι πολλές και τα αποτελέσματα αυτων ευεργετικά για την κοινωνίας μας.

Παρ΄όλα αυτα η προβολή αυτών των πράξεων είναι εξαιρετικά περιορισμένη ... πολλές φορές και μηδαμινή !!!

Για να το πούμε με απλά λόγια... ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΟΜΑΣΤΕ το μπράβο και πολλές φορές καταλήγουμε να βαφτίζουμε τα ηρωικά κατορθώματα των αστυνομικών ως αναπόσπαστο και αυτονόητο μέρος της δουλείας τους.

"Δουλεία τους δεν είναι ??????????????"

"Υποχρέωση τους δεν είναι ???????????????"

"Δεν πληρώνονται για να κινδυεύουν ???????????"

Σας θυμίζουν κάτι οι παραπάνω εκφράσεις ;;

Αντίθετα βεβαια αν τυχει να βιντεοσκοπηθεί αστυνομικός να ξεφεύγει από τα όρια, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ,  το συγκεκριμενο απτικοακουστικό υλικό αποτελει την είδηση της ημερας,

αποτελεί πηγή γενικευμένων συμπερασμάτων και αναμφίβολλά θα το θυμόμαστε όλοι ΠΑΝΤΑ ...

 

ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ.

Με το χέρι στην καρδιά ! Πόσοι το θυμάστε ???

 

Η έγκαιρη επέμβαση του πληρώματος περιπολικού της Άμεσης Δράσης απέτρεψε για ακόμα μια φορά τα χειρότερα, καθώς τρεις γυναίκες και δυο ανήλικα απεγκλωβίστηκαν από το διαμέρισμά τους στην οδό Δ. Διαμαντιδη στον Κορυδαλλο.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 06:00 το πρωί τις 16/3/2015, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ισόγειο κατάστημα επί της οδού Δ. Διαμαντιδη.

Οι πυκνοί καπνοί έφτασαν γρήγορα μέχρι τον 1οροφο όπου βρίσκονταν εντός της οικίας τους οι τρεις γυναίκες με τα δυο ανήλικα, οι οποίες κυνδινευσαν και δεν μπορούσαν να κατέβουν τις σκάλες.

Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφθασαν πρώτοι στο σημείο με κωδικό κλήσης Α 9-3/Δ' εκτίμησαν την κατάσταση και χωρίς δεύτερη σκέψη κατάφεραν να μπούνε άμεσα στο σπίτι με αποτέλεσμα να σώσουν τις τρεις γυναίκες με το δύο ανήλικα.

Η φωτιά σβήστηκε μετά από αρκετή ώρα από 4 οχήματα της ΠΥ με 12 άνδρες αφού προκάλεσε ζημιές στο εσωτερικό του καταστήματος στο ισόγειο αλλα και στις οικίες του 1 ορόφου.

Σημειωση: Το ανωτέρω περιστατικό μας θυμησε η σελίδα στο facebook EL.AS NEWS, από την οποία και αναδημοσιεύσαμε την περιγραφη

 

Υ.Γ. 1: Η αστυνομική βία είναι απολύτως ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ, ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗ και περα για πέρα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ

Υ.Γ. 2: Σημασία δεν έχει μόνο ο εσφαλμένος αστυνομικός χειρισμός αλλά και όσα προηγούνται και ακολουθούν αυτόν (εκτός αν ξεφυλίζεις εικονογραφημένο αστυνομικό κόμικ)

Υ.Γ. 3: Οι σπουδαίοι λαοί ΔΕΝ ξεχνούν τις σπουδαίες πραξεις (Οι Έλληνες είμαστε σπουδαίοι, ας πάψουμε λοιπόν να λησμονούμε)

 

Ο ενοχλητικός συντάκτης sheriff

[email protected]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis