Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:38 | 25/12/2019

Η Ένωσή μας συμμετείχε στο ηχηρό μήνυμα αγάπης και έμπρακτης στήριξης της 22χρονης -σήμερα- Μυρτούς Παπαδομιχελάκη, γνωστή ως «Μυρτώ της Πάρου», την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας όπου και πραγματοποιήθηκε το Τουρνουά «Αγάπης και Φιλίας».

4

3


Στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου (σάλας), το οποίο πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, συνεργάστηκαν Είκοσι (20) φορείς, μεταξύ των οποίων και η Ένωσή μας.

Πολιτικοί, αθλητές, καλλιτέχνες, σύλλογοι, φορείς και πάρα πολλοί κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης έδωσαν το «παρών», ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, ο οποίος τόνισε πως: «Όταν ενώνουμε δυνάμεις μπορούμε να πετύχουμε πολλά και αυτό το αποδείξαμε και πάλι στη Γλυφάδα».

6


[custom:google-ads] Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, οι βουλευτές Νοτίου Τομέα Σοφία Βούλτεψη, Άννα Καραμανλή και Κωνσταντίνος Κυρανάκης, οι Αντιδήμαρχοι Περικλής Δορκοφίκης -που είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης- Γιώργος Αγγελόπουλος, Άννυ Καυκά, Δάφνη Χαρίση-Μπίλια και Γιάννης Παπάς, δημοτικοί σύμβουλοι, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) και πολύ γνωστοί αθλητές, όπως ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Βασίλης Τσιάρτας έδωσαν με την παρουσία τους χριστουγεννιάτικο μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας και του Δήμου Γλυφάδας, ενώ η αγορά του βιβλίου με την ιστορία της Μυρτούς ενισχύει τον αγώνα της οικογένειας για να συνεχίσει το 22χρονο κορίτσι τις θεραπείες του στο εξωτερικό.

5

Έκπληξη προκάλεσε το νέο πως ο Μάρκος Σεφερλής ετοιμάζει θεατρικό έργο για τη ζωή της Μυρτούς, η οποία το 2012 δέχθηκε άγρια επίθεση από Πακιστανό στην Πάρο.

Ειδικότερα αποκάλυψε την πρόθεσή του να διασκευάσει την ιστορία του 22χρονου σήμερα κοριτσιού σε παιδική θεατρική παράσταση, της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στη στήριξή της, για να μπορέσει να πάει στη Ρωσία να υποβληθεί σε θεραπεία.

Σύμφωνα με το Μάρκο Σεφερλή η παράσταση θα είναι βασισμένη στο μικρό βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει με την ιστορία της, υπό τον τίτλο «Η νεραϊδο-αμαζόνα η Μυρτιά».

2

 

Επτά χρόνια μετά τη φρικτή της κακοποίηση, η Μυρτώ συνεχίζει τον αγώνα της για να επανέλθει, με στόχο το ταξίδι στη Ρωσία για αποθεραπεία. Στον αγώνα της έχει βρει πολλούς «συνοδοιπόρους» -φορείς και ιδιώτες- μεταξύ των οποίων και την ευαισθητοποιημένη και ενεργή σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, Ένωσή μας.

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Ένωσής μας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, συμμετείχαν με την ομάδα του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και ακόμα 20 μεγάλων φορέων, μεταξύ των οποίων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, της ΕΡΤ, του ομίλου ΑΝΤ1, της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας- Ελληνικού-Βούλας-Βουλιαγμένης-Βάρης, των ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ., του Δήμου Γλυφάδας, κ.ά..

Η Ένωσή μας προσέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, προς ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων του Δήμου Γλυφάδας και της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας- Ελληνικού-Βούλας-Βουλιαγμένης-Βάρης.

Η Ένωσή μας βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο Γλυφάδας Κον Γιώργο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ για την συμμετοχή της στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά «Αγάπης και Φιλίας». Το βραβείο παρέλαβε προσωπικά ο Πρόεδρος της Ένωσής μας Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ.

1

Ο Πρόεδρος, εκπροσωπώντας και τα μέλη του Προεδρείου, απευθυνόμενος στον Κύριο Αντώνιο ΓΛΥΚΑ, γενικό Διευθυντή Επικοινωνίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, αφού τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία και την άρτια διοργάνωση του Τουρνουά, απευθύνθηκε στο κοινό και με έμφαση τόνισε πως τέτοιες πράξεις, προάγουν το αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης που όλοι μας οφείλουμε να αναδεικνύουμε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στην μικρή Μυρτώ και εξήρε το έργο που προσφέρουν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία του Δήμου Γλυφάδας και της Ιεράς Μητροπόλεως και τόνισε πως η Ένωσή μας στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Ομάδα της Ένωσης αγωνίστηκε με την αντίστοιχη της ΣΤΑΣΥ.ΑΕ. και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ν/Α Αττικής με την αντίστοιχη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Η Ένωσή μας, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης βρίσκεται πάντα σύμμαχος σε τέτοιες κοινωνικές πρωτοβουλίες.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΤΣΑΠΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis