Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:14 | 19/01/2019

Φθίνουσα, μοιάζει να είναι η πορεία της παραβατικότητας στη Μεσσηνία, αφού το 2018 σε αριθμούς, είναι καλύτερο από το 2017, όπως δήλωσε στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ο διευθυντής της, Παναγιώτης Πούπουζας.

[custom:google-ads]

«Ευχαριστώ όλους και όλες που υπηρετούν στη διεύθυνση Μεσσηνίας, γιατί με τις προσπάθειές τους, το 2018, είχε μια φθίνουσα πορεία η εγκληματικότητα, αφού οι ληστείες από 13 το 2017, μειώθηκαν στις 5 και οι κλοπές μειώθηκαν κατά 150 περίπου», σημείωσε ο αστυνομικός διευθυντής, τονίζοντας πως ήταν και μια χρονιά ρεκόρ για τις χασισοφυτείες, αφού συνολικά, το 2017 και το 2018, κατασχέθηκαν 7.650 δέντρα! «Μέσα στο 2018, έγιναν 2.700 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα», ανέφερε ο κ. Πούπουζας, επισημαίνοντας πως οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης, δεν επαναπαύονται, αφού οι προσπάθειες θα συνεχιστούν, για να εξασφαλιστεί το δικαίωμα των πολιτών στο αίσθημα της ασφάλειας. Την ευχή του να υπάρχει λιγότερη εγκληματικότητα, και οι αστυνομικοί να αποτελούν φωτεινούς φάρους και παραδείγματα προς όλους, προκειμένου να δομηθεί μια κοινωνία καλύτερη και περισσότερο ανθρώπινη, εξέφρασε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ο οποίος ευλόγησε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία.

Αξίζει βέβαια να επισημανθεί για μια ακόμη φορά, με δεδομένο το χθεσινό θανατηφόρο τροχαίο, τους πυροβολισμούς που «έπεσαν» μέσα στις γιορτές στη Μεσσήνη από τσιγγάνους, τις ληστείες στα σπίτια ηλικιωμένων στα χωριά που δεν έχουν αστυνομικό τμήμα δίπλα ή την πρόσβαση στο πιο κοντινό, για να προβούν στην καταγγελία, τον τρόμο που ζουν όταν βλέπουν το σπίτι τους παραβιασμένο ή όταν τους βάζουν το όπλο στο κεφάλι για λίγα ευρώ, πως οι αριθμοί… δεν έχουν πάντα την αξία που τους δίνεται…

Γ.Α.

foninews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis