Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:20 | 31/01/2017

Η «συμμορία των πέντε», που δρα τον τελευταίο καιρό στην ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδος, όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία ξαναχτύπησε.

Στόχος των ενόπλων κακοποιών, έγινε κοσμηματοπωλείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο τα μέλη της συμμορίας, διέρρηξαν με κινηματογραφικό τρόπο.

Επιβαίνοντας σε κλεμμένο αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, φορώντας κουκούλες, έδεσαν με σχοινιά τα προστατευτικά ρολά του κοσμηματοπωλείου και τα τράβηξαν με όπισθεν με το αυτοκίνητο.

Καθώς τα ρολά έσπασαν όπως και οι προθήκες, δύο από τους κουκουλοφόρους, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ, επιβιβάστηκαν στο όχημα και διέφυγαν.

Λίγη ώρα μετά την καταγγελία της 48χρονης ιδιοκτήτριας του καταστήματος η αστυνομία βρήκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητο, το οποίο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για την ανεύρεση τυχόν αποτυπωμάτων η γενετικού υλικού των πέντε της συμμορίας.

Η ένοπλη εισβολή των «πέντε» με κουκούλες και πιστόλια σε σπίτι Ουκρανού επιχειρηματία

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση υποψιάζονται ότι οι πέντε του κοσμηματοπωλείου πιθανότατα είναι οι ίδιοι με αυτούς που εισέβαλαν προ ημερών σε κατοικία ουκρανού επιχειρηματία στον Πολύγυρο Χαλκιδικής  και λήστεψαν τη μητέρα του και την ανήλικη κόρη του.

Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε ένοπλοι αφού κλείδωσαν γιαγιά και εγγονή σε δωμάτιο του σπιτιού, «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο που περιείχε 27.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Όπως καταγγέλθηκε και τότε, οι δράστες ήταν πέντε και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, ενώ δύο εξ αυτών κρατούσαν πιστόλια.

Διαβάστε περισσότερα στο alphafreepress.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis