Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:31 | 10/12/2018

Ψηλή, σέξι και οπλισμένη σαν αστακός.

Η Anna Yants είναι η απάντηση του Καζακστάν στην Lara Croft, την σέξι ηρωίδα δράσης που ενσάρκωσε με επιτυχία η δυναμική Αντζελίνα Τζολί.

[custom:google-ads]

Η εντυπωσιακή μελαχρινή, διαθέτει ένα θανατηφόρο και εκπληκτικό πακέτο δεξιοτήτων, όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί το Russian Today. Η φήμη της βγήκε εκτός των συνόρων της χώρας της χάρη στην τεχνολογία και ιδιαίτερα το Instagram όπου εμφανίζεται ως ηρωίδα δράσης, με πάνω από 15.000 followers. Οι φωτογραφίες της δεν είναι οι συνήθεις εικόνες μοντέλων που πλημμυρίζουν το Instagram.

H Anna είναι πιο πιθανό να παρουσιαστεί με όπλα υψηλού επιπέδου και στρατιωτικά σκυλιά επίθεσης, παρά με καλλυντικά και λαμπερά κοσμήματα.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι το βιογραφικό της θα έκανε την Lara να... κοκκινίσει. Αφού κέρδισε έναν διαγωνισμό σκοποβολής- είναι μεταξύ άλλων πρωταθλήτρια σκοποβολής, αθλητικός δικαστής και αντιπρόεδρος του Διεθνούς Πρακτικού Σκοπευτικού Σώματος της IPSC του Καζακστάν-,τώρα εκπαιδεύει την ελίτ των ειδικών δυνάμεων στο ρωσικό Πανεπιστήμιο Ειδικών Δυνάμεων στην Τσετσενική Δημοκρατία.

[custom:google-ads]

Η ίδια επίσης διδάσκει ολοένα και περισσότερες γυναίκες για το πώς να πυροβολούν και πώς να χειρίζονται υψηλής ισχύος όπλα. Μεταξύ των μαθητών της είναι οι κόρες του τσετσένου ηγέτη, Ramzan Kadyrov. «Το να πυροβολώ δεν είναι μόνο ένα πάθος ή ένα χόμπι για μένα», έχει πει «Είναι ένας άλλος κόσμος...»

Πηγή:  news.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis