Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 20/04/2017

Τα τελευταία 50 χρόνια, ο κόσμος έχει συνηθίσει να ακούει τις ακραίες απειλές της Βόρειας Κορέας, οι οποίες τελικά δεν οδηγούν πουθενά. Παρ’ όλα αυτά, οι απειλές αυτές έχουν γίνει πιο έντονες υπό την ηγεσία του Κιμ Γιονγκ Ουν.

AdTech Ad

Η χώρα έχει πραγματοποιήσει πέντε πυρηνικές δοκιμές, ενώ την περασμένη Κυριακή είδε έναν συμβατικό πύραυλο να ανατινάσσεται λίγο μετά τη δοκιμαστική εκτόξευσή του.

Δείτε παρακάτω ποια είναι η ζωή ενός από τους πιο μυστηριώδεις δικτάτορες του κόσμου:

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

 Ο Κιμ Γιονγκ Ουν γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου, ωστόσο η χρονολογία παραμένει άγνωστη. Πάντως η επίσημη ημερομηνία γέννησής του είναι το 1982. Οι γονείς του είναι ο Κιμ Γιονγκ Ιλ και η Κο Γιανγκ Χι. Επίσης, ο ίδιος έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Κιμ Γιονγκ Σουλ και μία νεώτερη αδελφή που ονομάζεται Κιμ Γιο Γιονγκ.

ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ

Με το όνομα «Πακ Ουν» ο Κιμ φοίτησε στο αγγλόφωνο διεθνές σχολείο Gümligen κοντά στη Βέρνη της Ελβετίας. Όμως, κανείς δεν γνώριζε ποιος ήταν πραγματικά, καθώς ο ίδιος παρουσίαζε ότι ήταν γιος ενός υπαλλήλου στην πρεσβεία της Βόρειας Κορέας. Οι συμμαθητές του τον χαρακτήριζαν ως ένα ήσυχο παιδί με πολύ χιούμορ, το οποίο περνούσε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στο σπίτι.

ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ

Όπως έχει ακουστεί, ο Κιμ είχε αφίσες του διάσημου Μάικλ Τζορνταν σε όλους τους τοίχους του κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο ελβετικό πανεπιστήμιο. Επίσης διέθετε μία «φανταστική» συλλογή της Nike από αθλητικά παπούτσια.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

Μετά την επιστροφή του στη Βόρεια Κορέα, ο Κιμ Γιονγκ Ουν φοίτησε στο “Κιμ Ιλ Σουνγκ Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο” με τον μεγαλύτερο αδελφό του. Όταν ο πατέρας τους έφυγε από τη ζωή, ο ίδιος ανέλαβε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του κράτους, παρότι δεν είχε ιδιαίτερη εμπειρία.

Η ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ» ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ


Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Κιμ είναι ίδιος με τον παππού του Κιμ Ιλ Σουνγκ, στην εμφάνιση, το κούρεμα και τις ιδιομορφίες, ενώ φήμες αναφέρουν ότι έχει προχωρήσει σε πλαστική χειρουργική επέμβαση για να ενισχύσει περισσότερο την ομοιότητα με τον πρόγονό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ FORTUNE GREECE

news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis