Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:26 | 20/02/2015

 

Οι ληστές με τα σφυριά, οι ληστές «σταυρωτές» ηλικιωμένων, συνελήφθησαν στη Νίκαια, μετά την τελευταία τους ληστρική επιδρομή σε σπίτι δίπλα στο δικό τους!

Η πιο σκληρή συμμορία κακοποιών του Πειραιά που λήστευε και βασάνιζε ηλικιωμένους εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. με τη σύλληψη δύο Ελλήνων που εισέβαλλαν σε σπίτια με σφυριά, καρφιά, γκλοπς και τέιζερ.

Η συμμετοχή τους έχει ταυτοποιηθεί σε τρεις επιθέσεις με τα θύματα να νοσηλεύονται μέχρι σήμερα στο νοσοκομείο, έχοντας τραύματα σε όλο τους το σώμα. Το τελευταίο αιματηρό χτύπημά τους έγινε το πρωί της περασμένης Δευτέρας στα Καμίνια, όπου εισέβαλλαν σε διαμέρισμα της οδού Φωτίου Κορυτσά και βασάνισαν με σφυριά 66χρονη και τον 35χρονο γιο της που νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Οι δράστες είχαν αρπάξει δύο φορητούς υπολογιστές, μία τηλεόραση, ένα κινητό τηλέφωνο και μία φωτογραφική μηχανή. Λίγες μέρες νωρίτερα, στις 12 Φεβρουαρίου είχαν εισβάλει σε σπίτι 87χρονης, την οποία είχαν χτυπήσει με σφυρί, την απείλησαν και την τρύπησαν με καρφί στος στήθος, απειλώντας την ότι θα την «σταυρώσουν» αν δεν τους έλεγε που είχε τα χρήματα.

Μετά την τελευταία επίθεση, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά εντόπισαν προχθές το πρωί, δύο από τους δράστες, στην οδό Ψαρών στον Πειραιά. Πρόκειται για δύο Έλληνες, έναν 27χρονο και έναν 35χρονο, ενώ αναζητούν 30χρονο Έλληνα συνεργό τους.

Οι συληφθέντες, οι οποίοι είχαν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά, ομολόγησαν τις πράξεις τους και οδήγησαν τους αστυνομικούς σε αποθήκη στον Πειραιά, όπου άφηναν τα κλοπιμαία. Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζεται την υπόθεση αναφέρει ότι από τον όγκο των κλοπιμαίων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην αποθήκη συμπεραίνεται η συμμετοχή των δραστών σε δεκάδες ληστείες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στα κατασχεθέντα βρίσκονται οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και η τηλεόραση που εκλάπησαν στην τελευταία τους επίθεση την περασμένη Δευτέρα.

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis