Η άμεση κινητοποίηση της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφερε αποτέλεσμα!

Η άμεση κινητοποίηση της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφερε αποτέλεσμα!
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ
Η άμεση κινητοποίηση της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφερε αποτέλεσμα!

Η άμεση κινητοποίηση και οι επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σχετικά με άτομο το οποίο αποπειράθηκε να εξαπατήσει και να αποσπάσει χρήματα από δύο γυναίκες στην περιοχή της Καλαμαριάς, οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πρόκειται για 44χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για περιπτώσεις απατών, απόπειρες απατών και κλοπή.

Ο εν λόγω δράστης χθες, προσέγγισε σε δύο περιπτώσεις γυναίκες και με το πρόσχημα γνωριμίας συγγενικών τους προσώπων, τα οποία του οφείλουν χρήματα, αποπειράθηκε να αποσπάσει χρηματικά ποσά.

Από την περαιτέρω έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, κατά τον τελευταίο μήνα ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο εξαπάτησε έναν άνδρα από τον οποίο απέσπασε 250 ευρώ και μία γυναίκα από την οποία απέσπασε ένα χρυσό σταυρό ενώ αφαίρεσε και χρυσαφικά από την οικία της.

Επίσης, το τελευταίο δεκαπενθήμερο χρησιμοποιώντας το ίδιο πρόσχημα, αποπειράθηκε να αποσπάσει από τρία άτομα, χρηματικά ποσά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.