Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:15 | 15/02/2019

Με αφορμή τη χθεσινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δημοσιεύουμε ένα συμβάν που έλαβε χώρα στην Omaha πριν από λίγα χρόνια.

Ένας αστυνομικός είχε λάβει δεκάδες κάρτες την Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, αφού είχε αποκαλύψει σε συνάδελφό του ότι δεν είχε λάβει ποτέ ως παιδί κάποια κάρτα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

[custom:google-ads]

H Omaha Shayna Ray αναρωτιόταν που θα βρει κάρτες, όταν ο Μπράιαν Σμιθ παραδέχτηκε ότι δεν είχε λάβει ποτέ κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου στο σχολείο. Η Ray δημοσίευσε αυτό το κείμενο στη σελίδα του Facebook του τμήματος.

"Ο Sgt. Smith είναι στην αστυνομική δύναμη για πάνω από 20 χρόνια και εργάζεται σκληρά για να κάνει την κοινότητά μας ασφαλή." δήλωσε η Ray στο post, "Αν το νιώθετε ζητούμε από τους ανθρώπους να στείλουν στον Sgt Smith μια όμορφη κάρτα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η διεύθυνση για να στείλετε την κάρτα είναι Omaha Northwest Precinct 10245 Wiesman Drive Omaha, NE 68134. Ελπίζουμε ότι θα καταφέρετε να τον εκπλήξετε με ένα κουτί γεμάτο κάρτες του Αγίου Βαλεντίνου! "

Μέσα σε μια εβδομάδα ο Σμιθ πήρε στοίβες από κάρτες της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, σοκολάτες και καραμέλες από παιδιά, προσκόπους και μέλη της κοινότητας. Το τμήμα ανάρτησε φωτογραφίες του Smith ενώ ανοίγει τις κάρτες του και τις δημοσίευσε στο Facebook ως "ευχαριστώ" στην ανταπόκριση του κόσμου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis