Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 21/06/2018
Από το facebook της Ένωσης Αθηνών:
 

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής μας επισκέφθηκε σήμερα τους συναδέλφους και τον Διευθυντή των πεζών περιπολιών που προσωρινά εδρεύουν στο Α.Τ. Ομόνοιας. Συζητήσαμε μαζί τους και διαπιστώσαμε ότι όλοι μαζί δίνουν μια καθημερινή μάχη τόσο για τα εργασιακά, όσο και για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Συγκεκριμένα:
- Είναι ανάγκη επιτέλους να ιδρυθεί η Υπηρεσία ώστε να μην είναι οι συνάδελφοι στον "αέρα" υπηρεσιακά.
- Επιτακτική και άμεση η μετεγκατάσταση σε χώρο που θα είναι κατάλληλος να φιλοξενήσει τόσα άτομα (η αλλαγή βάρδιας γίνεται στο πεζοδρόμιο).
- Οι ανάγκες της Υπηρεσίας να συμβαδίζουν με τη δύναμη του προσωπικού, προκειμένου να τηρούνται τα Π.Δ. περί χρόνου εργασίας και να χορηγούνται στους συναδέλφους οι Ημερήσιες Αναπαύσεις την ημέρα Σάββατο ή Κυριακή όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις και να μην δουλεύουν "δωρεάν" την 6η ή 7η μέρα εργασίας το τελευταίο Σ-Κ του μήνα, έχοντας συμπληρώσει τον ανώτατο αριθμό πενθημέρων για τα οποία αποζημιώνονται.
- Ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Δεν είναι δυνατόν σε Υπηρεσία που διαχειρίζεται εκατοντάδες αστυνομικούς να μην υπάρχει συσκευή φαξ και φωτοτυπικό μηχάνημα.
- Τέλος η Ηγεσία πρέπει να επανεξετάσει το ζήτημα της ένταξης των πεζών περιπολιών στην ΥΜΕΤ, όπως έχουμε ζητήσει με παλαιότερο έγγραφό μας, ώστε να υπάρχει κίνητρο παραμονής ή αίτησης (επιθυμία) για την Υπηρεσία των πεζών περιπολιών και να μην αισθάνονται οι συνάδελφοι αυτοί σαν "διωγμένοι" από τις Υπηρεσίες τους.
Υ.Γ. Επειδή δεν είμαστε μόνο για να καταγγέλλουμε, θέλουμε να επικοινωνήσουμε ότι από αυτά που διαπιστώσαμε, η Διοίκηση της Υπηρεσίας και το προσωπικό, πραγματικά προσπαθεί για το καλύτερο.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis