Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 29/03/2020

Από την πρώτη στιγμή που κατέφθασαν στο Έβρο, το μέλος της Διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας ΤΣΟΚΑΝΑΡΙΔΗΣ Ιωάννης, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι ΛΑΧΑΝΑΣ Ηλίας, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας, ΚΟΥΛΟΥΜΠΑΣ Ανδρέας,    ΨΑΛΛΙΔΑΣ Γεώργιος, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ΠΛΑΛΑΣ Γεώργιος, καθώς και απλά μέλη της Ένωσή μας που υπηρετούν στα ΜΑΤ, διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι το υψηλό πατριωτικό φρόνημα των στρατιωτικών και την απέραντη αγάπη των κατοίκων της παραμεθορίου για την Αστυνομία.

Έτσι, τα εκλεγμένα μέλη μας αποφάσισαν εκτός από τους δεσμούς αγάπης, να αποκτήσουν με τα «σύνορα» και δεσμούς αίματος, διοργανώνοντας το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 αιμοδοσία στην Αλεξανδρούπολη, ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης απέναντι στους κατοίκους του Έβρου, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το εθνικό ζήτημα της υπεράσπισης της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας, αγκάλιασαν τις αστυνομικές δυνάμεις, αντιμετωπίζοντάς τους ως δικά τους παιδιά.

Σε μία χρονική συγκυρία που λόγω της έξαρσης του κορονοϊού κυριαρχεί ο φόβος σε όλη την Χώρα, ένας πρωτόγνωρα μεγάλος αριθμός συναδέλφων προσήλθε για να επιτελέσει το «ιερό» του καθήκον και  να πιστοποιήσει το γεγονός ότι οι αστυνομικοί διακρίνονται για την ευαισθησία τους και το αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Η συμμετοχή ήταν συγκινητική και το αίμα που συγκεντρώθηκε (70 φιάλες) , θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Ευχαριστούμε από καρδίας τον Διοικητή της Υ.Α.Τ. Α/Δ’ κ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ Δημήτριο που ήταν παρών στην αιμοδοσία και προέτρεπε τους συναδέλφους να συμμετέχουν σ’ αυτή, την Διεύθυνση του ξενοδοχείου «RAMADA PLAZA» για την παραχώρηση του χώρου, το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, τον Πρόεδρο του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης κ. ΚΟΝΤΑΚΙΔΗ Αναστάσιο και τον υπεύθυνο ιατρό της αιμοδοσίας κ. ΜΑΡΤΙΝΗ Γεώργιο, ενώ συγκινητική ήταν η συμμετοχή στην αιμοδοσία πέντε (5) Κυπρίων αστυνομικών, που εδώ και περίπου ένα μήνα συνδράμουν στα σύνορα.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών όμως δεν σταματάμε εδώ την προσφορά μας προς την κοινωνία και θα διοργανώσουμε και στην Αθήνα εθελοντική αιμοδοσία στις αρχές Απριλίου, σε μέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.

 

Δεσμοί αγάπης – δεσμοί αίματος

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis