Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:14 | 07/10/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής:

Η Ένωσή μας πιστή στις αξίες της και ειδικότερα όταν πρόκειται για μικρά παιδιά – μαχητές της ζωής, συμμετείχε την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, στο φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης στην οδό Χρυσάφη, για την οικονομική ενίσχυση του μικρού Γιαννάκη ΒΟΛΙΩΤΗ, που πρέπει να υποβληθεί σύντομα σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

Πρόκειται για το δεύτερο παιδί τρίδυμης κύησης, το οποίο γεννήθηκε πρόωρα με εγκεφαλική παράλυση-σπαστική τετραπληγία και νοητική υστέρηση. Η οικογένειά του, δίνει τη δική της μάχη καθώς ήδη ο μικρός Γιαννάκης έχει υποβληθεί σε τρεις (3) εγχειρήσεις, που παρά τα αρνητικά προγνωστικά έχουν βελτιώσει κατά πολύ την κατάστασή του και χρειάζεται ακόμη μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, για να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στον αγώνα που διεξήχθη, αντίπαλες ήταν: η ομάδα του Ομίλου Unesco Νοτίων Προαστίων, με υπεύθυνο τον κ. Αντώνιο ΓΛΥΚΑ, στην οποία συμμετείχαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και η ομάδα που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία των κ. Μάρκου ΣΕΦΕΡΛΗ και του κ. Νίκου ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ, στην οποία συμμετείχαν ηθοποιοί, τραγουδιστές και πρόσωπα της τηλεόρασης.

Πλήθος καλλιτεχνών, πολιτικών, ηθοποιών, δημοσιογράφων, ποδοσφαιριστών αλλά και απλών πολιτών κατέκλυσε το Α’ Δημοτικό Γήπεδο Ηλιούπολης στον φιλανθρωπικό αγώνα που διεξήχθη για τη στήριξη του μικρού Γιαννάκη.

Η Ένωσή μας στήριξε το φιλανθρωπικό αυτό αγώνα. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ.

Θα είμαστε δίπλα στο μικρό Γιαννάκη με κάθε τρόπο και με όλη μας την αγάπη. Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στον ίδιο και καλή δύναμη στην οικογένειά του.

1 ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

2 ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

3 ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

4 ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

5 ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

6 ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

7 ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

8 ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

9 ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis