Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:28 | 06/10/2017

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο δραστήριους εθελοντικούς οργανισμούς για τα παιδιά στην χώρα μας. Ο οργανισμός έχει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων καιχάρις στην δύναμη των εθελοντών του, καλύπτει βασικές και συνεχιζόμενες ανάγκες τόσο των παιδιών αλλά και των οικογενειών τους που χρήζουν βοήθειας.

Δυστυχώς, η οικονομική κρίση δεν άφησε ανεπηρέαστο το «Χαμόγελο του Παιδιού». Σήμερα με δυσκολία στηρίζει τα 353 παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του οργανισμού για τα οποία φέρει άμεση ευθύνη ανατροφής, αλλά και τα 13.728 παιδιά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Με έγγραφο που μας απέστειλαν, οι εκπρόσωποι του οργανισμού αιτήθηκαν την παροχή βοήθειας μέσω της συγκέντρωσης τροφίμων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εισάκουσε την έκκληση και πρόσφερε είδη διατροφής, καθαρισμού, υγιεινής και άλλα βασικά είδη. Όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι που παρέλαβαν τα είδη, είναι εντυπωσιακή η ανταπόκριση που έχουν επιδείξει οι Αστυνομικοί και οι Πυροσβέστες από όλη την Ελλάδα στο αίτημα βοήθειας του οργανισμού, γεγονός που μας γεμίζει χαρά κι υπερηφάνεια.

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε το «Χαμόγελο του Παιδιού» που για χρόνια επιδεικνύει ανιδιοτελή αγάπη και φροντίδα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους.

  

Θεσσαλονίκη, 6 Οκτωβρίου 2017

         

Ο Πρόεδρος

 ΤΣΑΪΡΙΔΗΣ Θεόδωρος

6936800701

Ο Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΕΥΡΑΣ Αλέξανδρος

6932649076

    

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis