Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:49 | 11/06/2019

Με απόλυτη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο, 08/06/2019 ,στο κλειστό γυμναστήριο της Πρέβεζας ο αγώνας μπάσκετ αλληλεγγύης σε μνήμη του συναδέλφου μας «Ηλία Καλαϊτζή» .

Μία εκδήλωση  που ανέδειξε  το βαθύτερο νόημα μιας μεγάλης αρετής και ικανότητας του ανθρώπου, της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.

 Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την θερμή και συγκινητική  ανταπόκριση  στο κάλεσμά μας, την ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού για το ήθος και την αγάπη τους για προσφορά καθώς τις ομάδες της Δ.Α Πρέβεζας και «φίλων Ηλία Καλαϊτζή».

 Στο γήπεδο, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Πρέβεζας και Υφυπουργός Εργασίας κ. ΜΠΑΡΚΑΣ Κωνσταντίνος, ο Βουλευτής Πρέβεζας κ. ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Στέργιος , ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. ΜΠΑΪΛΗΣ Χρήστος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντή Ηπείρου, Υποστράτηγος ΣΚΟΥΜΑΣ Κωνσταντίνος και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. ΙΩΑΝΝΟΥ Στράτο για την παραχώρηση δεκατριών δωματίων στο ξενοδοχείο «Dioni» για την διαμονή των παικτών του Ολυμπιακού, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στο γήπεδο.

  Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο  ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
-Ο-
 
-Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
 
 
 
Ευάγγελος ΜΥΛΩΝΑΣ
 
Βασίλειος ΣΤΕΦΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis