Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:30 | 21/09/2018

Την 18/09/2018 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση προσωπικού, στο Αστυνομικό Τμήμα Καντάνου - Σελίνου, στην οποία παρευρέθηκε το Προεδρείο της Ένωσής μας, ο Β΄ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, ο Διοικητής της Υπηρεσίας και η πλειοψηφία των συναδέλφων. 

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό κλίμα με ανάπτυξη θεμάτων που αφορούν τις δυσκολίες που προκύπτουν κατά την καθημερινή εκτέλεση των καθηκόντων των συναδέλφων μας, ενώ παράλληλα έγινε καταγραφή τους προκειμένου αντιμετωπιστούν, στο μέτρο του δυνατού, όπως έχει αποδείξει έως σήμερα η Ένωσή μας. 

[custom:google-ads]

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ένωσης, πληροφόρησε τους συναδέλφους μας, ότι θα ζητηθεί από τον Αστυνομικό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, 2 από τους συνολικά 3 νέους συναδέλφους μας που θα έρθουν στο Νομό μας, κατά τις έκτακτες μεταθέσεις, να τοποθετηθούν στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα. Η εν λόγω Υπηρεσία αστυνομεύει όλο το Δήμο Καντάνου – Σελίνου με αμέτρητα ορεινά χωριά καθώς και το τουριστικό θέρετρο της Παλαιόχωρας! Για το λόγο αυτό θα ζητηθεί και μία υπηρεσιακή μοτοσικλέτα η οποία θα συνδράμει κυρίως στην αστυνόμευση της Παλαιόχωρας κατά τους θερινούς μήνες.

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι συνάδελφοι μας για την πορεία μεταστέγασης του Α.Τ. Καντάνου – Σελίνου σε κτίριο της Παλαιόχωρας. 

Θα πρέπει να τονίσουμε εδώ, ότι οι Διοικητές των Υπηρεσιών, οφείλουν να μας ενημερώνουν για την πραγματοποίηση των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων του προσωπικού τους. Είναι ο μόνος τρόπος για να καταγράφουμε ουσιαστικά τα προβλήματα των συναδέλφων μας και να προσπαθούμε να τα επιλύουμε.

Τα προβλήματα είναι όλων μας…σήμερα δικό του…αύριο δικό μου…μεθαύριο δικό σου…Δεν είμαστε μάγοι…δεν κρατάμε μαγικό ραβδί…Έχουμε όμως όρεξη και μεράκι να βρούμε λύσεις!

 

Για το Δ.Σ.

Ο
Πρόεδρος

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος
6985777131 Ο
Γενικός Γραμματέας

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός
6972871787

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis