Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:10 | 31/01/2020

Ανακοίνωση από την Ένωση Αστυνομικών Λάρισας για τις τακτικές μεταθέσεις, στην οποία επισημαίνονται τα εξής:

«Κάποιες στιγμές που σε πνίγει ο θυμός και το άδικο δε ξέρεις πώς να εκφραστείς και να εξωτερικεύσεις το δίκαιο και τις αγωνίες σου. Κινδυνεύεις να γίνεις γραφικός. Αλλά πλέον η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και ως Ένωση Αστυνομικών Λάρισας είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε τα πράγματα «έξω από τα δόντια».
[custom:google-ads]
1.Τελικά πόσες εκατοντάδες χιλιάδες μόρια και πόσα έτη υπηρεσίας πρέπει να έχει κάποιος Αστυνομικός με τόπο συμφερόντων τη Λάρισα για να λάβει μετάθεση σε αυτόν;

2.Πώς εξηγείτε το γεγονός ότι ενώ Διευθύνσεις Αστυνομίας με μεγάλη «επάρκεια» ανθρώπινου δυναμικού  βγάζουν θέσεις ενώ η Λάρισα, η Πιερία και τα Τρίκαλα έχουν μηδενικές; Μήπως γιατί αν έβγαζαν θέσεις θα έπρεπε να μετατεθούν και οι τρίτεκνοι με τόπο συμφερόντων τις Διευθύνσεις αυτές, οι οποίοι είναι οι μοναδικοί που δεν έχουν λάβει ακόμα μετάθεση και ταλαιπωρούνται στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα;

3.Το Σωματείο μας έχει κατ’ επανάληψη θίξει το θέμα των μεταθέσεων τόσο γενικά, όσο και ειδικά σχετικά με αυτές των τριτέκνων. Αγωνιζόμαστε για να έρθουν στο τόπο τους συνάδελφοι που έλκουν τη καταγωγή τους από το νομό μας και τους αναμένουν χρόνια ατελείωτα οι οικογένειές τους. Απευθυνόμαστε λοιπόν στους βουλευτές του νομού Λάρισας και ειδικά σε αυτούς της συμπολίτευσης και τους ζητούμε να αναλάβουν δράση. Το θέμα είναι γνωστό και έχουμε προβεί πολλάκις στη δημοσιοποίηση του.

4.Να υπενθυμίσουμε μόνο ότι όλα τα προηγούμενα έτη η Λάρισα σταθερά, έστω με παρακάλια και πιέσεις, έβγαζε πάντα στις τακτικές και έκτακτες μεταθέσεις τις ελάχιστες δυνατές θέσεις και με τον τρόπο αυτό κρατιόταν άσβεστη η ελπίδα.

5.Αυτά για να αποδίδονται «τα του Καίσαρως τω Καίσαρι», γιατί είμαστε περήφανοι και δε χρωστάμε τίποτα σε κανένα!

Ο αγώνας του Σωματείου μας δε πρόκειται να σταματήσει. Δε θα εγκαταλείψουμε στο έλεος τους συναδέλφους μας που περιμένουν στωικά μια μετάθεση ΝΟΜΙΜΑ, δεν χρησιμοποίησαν άλλους «πλάγιους» τρόπους και η ανταμοιβή τους είναι η περιφρόνηση από τη Πολιτεία και την Υπηρεσία…..

Σ Υ Ν Ε Χ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε…».

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis