Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 24/04/2018

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας κ. Μαρίνος ΚΑΚΑΒΑΣ, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Διοικητή του Ά Τμήματος Τροχαίας Ν/Α Αττικής Α/Ύ κ. Σωτήριο ΚΑΛΤΑΜΠΑΝΗ και το Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟ στο κτίριο που μέχρι πρότινος στεγαζόταν το Α.Τ. Βούλας.

Ο Δήμαρχος, δεσμεύτηκε να αναλάβει την πλήρη ανακατασκευή του κτιρίου για την στέγαση του Ά Τμήματος Τροχαίας Ν/Α Αττικής.

Εμείς ως Ε.Α.Υ. Ν/Α Αττικής συγχαίρουμε το Δήμαρχο για αυτή την πρόθεση του που καταδεικνύει το ενδιαφέρον του για τον Έλληνα πολίτη αλλά και το δημότη των περιοχών που εκλέγεται.

Επίσης συγχαίρουμε το Διοικητή του Ά Τμήματος Τροχαίας Ν/Α Αττικής για τα άμεσα αντανακλαστικά του έτσι ώστε να στεγαστεί η Υπηρεσία του σε κτίριο που πληρεί τις προϋποθέσεις.

Η Ένωσή μας, συνεχίζει τον αγώνα για καλύτερες συνθήκες εργασίαε των συναδέλφων μας, συνεργαζόμενη με όλους τους φορείς και τους τοπικούς άρχοντες έτσι ώστε αυτό να επιτευχθεί και με γνώμονα πάντα την ουσιαστική και ποιοτική αστυνόμευση με προτεραιότητα τον Έλληνα πολίτη. Λύσεις πάντα υπαρχουν αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση και η πρόθεση όλων να επιλυθούν τα ζητήματα που προκύπτουν.

Συνδικαλισμός για μας εκτός από καταγγελίες και προτάσεις είναι οι άμεσες και ουσιαστικές παρεμβάσεις για την εξεύρεση λύσεων.

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                              -O-

Πρόεδρος                                                               Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                          ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                           6977665820

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis