Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:35 | 24/03/2018

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το πρόβλημα με την μείωση του επιδόματος της Ε.Κ.Α.Μ. αλλά και των συνοδών σκύλων περιπολίας η Ένωσή μας απέστειλε σχετικά έγγραφα προς όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά και πραγματοποίησε συναντήσεις ενημερώνοντας συνεχώς τους ενδιαφερόμενους, προκειμένου να αποκατασταθεί η αδικία.

   Ειδικότερα:

  • Την 10/01/2018 ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ και κ. Κωνσταντίνος ΓΡΥΠΟΝΗΣΙΩΤΗΣ καθώς και συνάδελφοι που υπηρετούν στην Ε.Κ.Α.Μ. πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτο ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ.
  • Την 11/01/2018 εστάλλει το υπ’ αρίθμ 03/2018 έγγραφο-αίτημα  για την συνέχιση της καταβολής του επιδόματος προς Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και μετά από συνάντηση με τον ίδιο  και Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ..
  • Την 15/01/2018 εστάλλει ομοίως το υπ’ αρίθμ 04/2018 έγγραφο-αίτημα  προς Γενικό Γραμματέα  Συντονισμού Υπουργείου Εσωτερικών.
  • Την 06/02/2018 ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και ο αντιπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  κ. Κωνσταντίνος ΓΡΥΠΟΝΗΣΙΩΤΗΣ. πραγματοποίησαν συναντήσεις στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στο γραφείο του Υπουργού και στην Διεύθυνση Οικονομικών για το ίδιο ζήτημα.

   Όπως μας τονίστηκε εξ’άρχης  από τη φυσική και πολιτική ηγεσία το ζήτημα  δημιουργήθηκε λόγω του ότι έπαυσε η παραπάνω υπηρεσία να υπάγεται διοικητικά στην Δ.Α.Ε.Α. και μας επισημάνθηκε ότι αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με νομοθετική ρύθμιση από την στιγμη βέβαια που θα εγκριθεί το σχετικό κονδύλι από το  Υπουργείο Οικονομικών.

      Η Ένωσή μας θα συνεχίσει να αγωνίζεται προκειμένου να αρθεί η αδικία σε βάρος των συναδέλφων που υπηρετούν στην Ε.Κ.Α.Μ. αλλά και συνοδων σκυλων περιπολίας κάνοντας όλες τις ενέργειες που κρίνονται απαράιτητες.

 

  Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                               ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                              6977665820

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis