Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:34 | 03/07/2021

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:00΄, η παρουσίαση του βιβλίου του Δρ. Βασίλη ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ «Με περίσκεψη- Σκέψεις καραντίνας», στο ανοικτό θέατρο του άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, πάντα τηρουμένων των μέτρων πρόληψης της διασποράς του Covid-19.

Οι ομιλητές της βραδιάς, οι οποίοι αναφέρθηκαν σε κεφάλαια του βιβλίου, αλλά και στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Βασίλη, καθένας αναλόγως της αρμοδιότητάς του, ήταν: ο Παύλος ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι Εσύ» στον Δήμο Αθηναίων και τέως Υπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού, ο Γεώργιος ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Πρόεδρος Ε.Σ.Ε.Ε., ο Δημήτρης ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ επικεφαλής παράταξης «Στερεά Υπεροχής» και τέως Γενικός Γραμματέας Δημοσίας Τάξεως, ο Γιώργος ΜΟΤΣΙΟΣ Πρόεδρος Ο.Τ.Ο.Ε., ο Θανάσης ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. ε.α. διαπραγματευτής κρίσεων, ο Νίκος ΜΑΓΚΑΝΑΡΗΣ εκπαιδευτικός και τέως Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ.

1 ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Χρήστος ΚΙΟΥΠΗΣ.

Έδωσαν το παρόν και τίμησαν την εκδήλωση μεταξύ άλλων: Ο Καθηγητής Γιάννης ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ο Καθηγητής και τέως Πρέσβης Στέλιος ΠΕΡΡΑΚΗΣ, ο τέως Βουλευτής Γιώργος ΚΥΡΙΤΣΗΣ, ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αντιδήμαρχος Γαλατσίου Βασίλης ΔΕΡΕΔΙΝΗΣ, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Ανδρέας ΒΕΛΛΙΟΣ και μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΞΙ.Α., ο Αντιπρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α. (Απόστρατων Αστυνομικών), ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ και ο Ταμίας Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ, καθώς Πρόεδροι και μέλη Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής.

Το ανωτέρω βιβλίο αποτελεί το τρίτο κατά σειρά έργο του συναδέλφου μας Βασίλη ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ, στον οποίο ευχόμαστε από καρδιάς να είναι καλοτάξιδο.

 

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis