Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:14 | 13/12/2019

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Προεδρείο της Ένωσής μας, συναντήθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 1400΄ με τον Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Αερολιμένα Αθηνών Α/Β Θεοδωρή ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, παρουσία του Διευθυντή που είναι και ιεραρχικά Υπεύθυνος για την συγκεκριμένη υπηρεσία Αστυνομικό Διευθυντή Παναγιώτη ΦΛΕΒΑΡΗ. Παρόντες στην συνάντηση φυσικά, ήταν και συνάδελφοί μας οι οποίοι υπηρετούν στην συγκεκριμένη Υπηρεσία.

Συζητήθηκαν εκτενώς τα ζητήματα που απασχολούν, αρχικά τους συναδέλφους μας, αλλά και τον νευραλγικό ρόλο της Υπηρεσίας, η οποία καλείται να διαχειριστεί τους πολίτες που επισκέπτονται καθημερινά το αεροδρόμιο προκειμένου να ταξιδέψουν καθώς και εκείνους οι οποίοι επιθυμούν να παραλάβουν ή να μεταφέρουν όσους αφίχθησαν ή πρόκειται να ταξιδέψουν αντιστοίχως.

Είναι γεγονός ότι στο Τμήμα Τροχαίας Αερολιμένα, τηρούνται απαρέγκλιτα τα Προεδρικά Διατάγματα, με τα οποία θωρακίζονται τα δικαιώματα των αστυνομικών. Όμως αυτό δεν γίνεται εν κενό, αλλά όπως μας τόνισε ο Διοικητής, υφίσταται διότι η Τροχαία έχει συγκεκριμένα πόστα και είναι ευκολότερη η διαχείριση του προσωπικού της, εν αντιθέσει με άλλες Υπηρεσίες.

Στον αντίποδα, δεν πρέπει να λησμονούμε πως πρόκειται για μια Υπηρεσία «καθρέφτη» της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και την πρώτη εικόνα του κρατικού μηχανισμού που αντικρίζει ο επισκέπτης στην χώρα μας.

Τα αδικήματα όμως που διαχειρίζεται αυτή η Υπηρεσία, σε συνδυασμό με το φόρτο εργασίας, επιβάλλουν την ενίσχυσή της με προσωπικό.

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως, οι συνάδελφοι μας οι οποίοι υπηρετούν στην Τροχαία Αερολιμένα, δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, έχοντας την τύχη, διαχρονικά να έχουν καλές Διοικήσεις που σέβονται τα δικαιώματά τους αλλά και να φροντίζουν συνάμα να κάνουν ό,τι καλύτερο, έτσι ώστε, η υπηρεσία να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο όσον αφορά, ειδικά την αποτροπή Τροχαίων ατυχημάτων, συμβάλλοντας παράλληλα στην πάταξη της αισχροκέρδειας από τα εκμισθωμένα οχήματα που μεταφέρουν καθημερινά πολίτες στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις μας με τους συναδέλφους και τους Διοικητές και των άλλων Υπηρεσιών του Αερολιμένα, προκειμένου να συμβάλουμε απ’ τη μεριά μας στην καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων μας.

                                             Για το Δ.Σ.

               -Ο-                                                                           -Ο-
         Πρόεδρος                                                             Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                      ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
  6978079503                                                                   694804015

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis