Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:58 | 29/11/2019

Οι επιτυχίες των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής συνεχίζονται, παρά τις ελλείψεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Τετάρτης 27/09/2019 και περί ώρα 04:35΄, από την εποχούμενη περιπολία του Α.Τ. Ηλιούπολης, συνελήφθησαν δύο (2) ενήλικες δράστες ημεδαποί ROMA οι οποίοι αποπειράθηκαν να κλέψουν ΙΧΦ στην περιοχή της Αργυρούπολης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ένας εκ των δύο έχει και στο παρελθόν διαπράξει αντίστοιχες πράξεις, είχε φυλακιστεί με νόμιμο αποφυλακιστήριο.

Οι ανωτέρω δράστες κινούνταν στην περιοχή της Αργυρούπολης με ΙΧΦ ιδιοκτησίας τους και σε κάποια δεδομένη χρονική στιγμή, αποπειράθηκαν να κλέψουν σταθμευμένο ΙΧΦ επί της οδού Μαρίνου Γερουλάνου στην Αργυρούπολη. Με την χρήση μεταλλικού αντικειμένου έσπασαν το τζάμι του οχήματος, εισήλθαν σε αυτό και εν συνεχεία προσπάθησαν να το αφαιρέσουν καθώς επιχείρησαν να το θέσουν σε λειτουργία αφού έσπασαν την μίζα. Το όχημα δεν ήτο δυνατόν να τεθεί σε λειτουργία λόγω της προνοητικότητας του ιδιοκτήτου του, ο οποίος είχε τοποθετήσει ειδικό μηχανισμό που κόβει την παροχή ρεύματος. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος αντιλήφθηκε του δράστες καθόσον βρισκόταν σε παρακείμενο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ενημέρωσε το κέντρο της Αμέσου Δράσεως.

Άμεσα οι συνάδελφοι της εποχούμενης περιπολίας του Α.Τ. Ηλιούπολης επιδεικνύοντας επαγγελματισμό και θάρρος, κινήθηκαν στην περιοχή που είχε λάβει χώρα το συμβάν, εντόπισαν τους δράστες να κινούνται με το ΙΧΦ όχημά τους σε παρακείμενο δρόμο, τους ακινητοποίησαν και οι δράστες παραδέχθηκαν την πράξη τους.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το πλήρωμα του Α.Τ. Ηλιούπολης Τ.Α. ανευρέθηκαν πάνω τους: α) το χρηματικό ποσό των Οκτακοσίων Σαράντα Πέντε (845) Ευρώ, β) ένα (1) κινητό τηλέφωνο μάρκας Samsung, γ) ένας (1) μικρός «κάβουρας» καθώς και λοιπά εργαλεία τα οποία τα χρησιμοποιούσαν ως διαρρηκτικά για την τέλεση αξιόποινων πράξεων. Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Παρά την έλλειψη προσωπικού και το πλήθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Α.Τ. Ηλιούπολης, οι συνάδελφοι επέδειξαν για άλλη μία φορά επαγγελματισμό, ζήλο και αυταπάρνηση, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα στον πολίτη για την ασφάλειά του.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες τους θα συνεχιστούν.


                                            Για το Δ.Σ.

        -Ο-                                                                           -Ο-
      Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                             ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
     6978079503                                                                   6948040159

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis