Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:17 | 10/02/2017

Την 07/02/2017 και ώρα 12:00 η Ένωσή μας επισκέφτηκε τους Συναδέλφους των Α.Τ. και Τ.Α. Ηλιούπολης και Αλίμου. Τα προβλήματα που ακούσαμε είναι πρώτον η σοβαρότατη έλλειψη δύναμης, ειδικότερα στο Α.Τ. Ηλιούπολης,  δεύτερο Δήμο πληθυσμιακά της Αττικής,   στο οποίο η δύναμη μέσα σε ένα χρόνο έχει μειωθεί αισθητά (από 70 άτομα έχουν απομείνει 22)  συμπεριλαμβανομένου και των Αξιωματικών με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας όσο και του Αστυνομικού προσωπικού. Οι ενισχύσεις καθημερινά σε Εφετείο, μετρό, Ευελπίδων, Θησέα καθώς και σε φυλάξεις στόχων, έχουν καταστήσει σχεδόν αδύνατη την διεξαγωγή της υπηρεσίας. Ο διοικητής του τμήματος Α/Υ Γεώργιος ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ καθώς επίσης και όλο το προσωπικό έχουν ξεπεράσει κάθε ανθρώπινο όριο και κάθε ανθρώπινη αντοχή ώστε να έχουν μια στοιχειώδη παρουσία.

Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι Συνάδελφοι που Υπηρετούν στο Α.Τ. Αλίμου  σε μικρότερη ένταση και βαθμό, χωρίς να παύουν να είναι εξίσου σοβαρά.

Όσον αφορά τα Τμήματα ασφαλείας και εκεί η κατάσταση είναι δύσκολη με μεγαλύτερο πρόβλημα αυτό των καθημερινών μεταγωγών το οποίο απασχολεί μεγάλο μέρος του προσωπικού και το αποσπά από τα κύρια καθήκοντά του.

Ένα άλλο  εξίσου σοβαρό πρόβλημα  είναι η συνεχόμενη αύξηση των φυλασσόμενων στόχων χωρίς ενισχυτική δύναμη. Ο Α/Υ Δημήτριος ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ μας επισήμανε ότι κάνει υπεράνθρωπές προσπάθειες έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες.

Θα συνεχίσουμε τις επισκέψεις-συναντήσεις σε όλα τα Τμήματα της Νοτιοανατολικής αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα των συναδέλφων και κατόπιν θα προβούμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες προκειμένου να δοθούν λύσεις .

                                           

Για το Δ.Σ.

-O-                                                                               -O-

Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

 

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                                                        6977665820

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis