Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:14 | 21/01/2017

Την 19/01/2017 και ώρα 13:00 η Ένωσή μας επισκέφτηκε τους Συναδέλφους των Α.Τ. και Τ.Α. Λαυρίου . Τα προβλήματα που ακούσαμε είναι πρώτον η σοβαρότατη έλλειψη δύναμης που είχε ως αποτέλεσμα στην περίοδο των εορτών οι Συνάδελφοι λόγω των αδειών να εργάζονται έως και 20 ημέρες χωρίς ημερήσια ανάπαυση.

Δεύτερον, στο Α.Τ. Λαυρίου  υπάγεται Διοικητικά ο Αστυνομικός Σταθμός του Σουνίου και χρειάζεται τρείς Συναδέλφους για να λειτουργήσει σε καθημερινή βάση αποδυναμώνοντας από έμψυχο δυναμικό το Α.Τ. Λαυρίου . Στον συγκεκριμένο Αστυνομικό Σταθμό έχει να απευθυνθεί πολίτης για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των  6 μηνών  , εφόσον λοιπόν με την αναδιάρθρωση έχει αποφασιστεί η λειτουργία του εποχιακά,  θα ήταν φρόνιμο προκειμένου να εξοικονομηθεί δύναμη να περιοριστεί η λειτουργία του  μόνο σε πρωινές ώρες.

Ένα άλλο ζήτημα που έθιξαν οι Συνάδελφοι είναι τα μέτρα στο Εφετείο Αθηνών λόγω του ότι οι περισσότεροι Αστυνομικοί διαμένουν στο Λαύριο το οποίο  είναι η περισσότερο απομακρυσμένη  περιοχή στην Αττική.

Επίσης κατά την επίσκεψη στο κέντρο φιλοξενίας Μεταναστών και προσφύγων στο Λαύριο διαπιστώσαμε ότι ο Αστυνομικός εκτελεί Υπηρεσία σε ένα παράπηγμα που μόνο ως «τσαντίρι»  μπορεί να χαρακτηριστεί που φυσικά και αυτό υφίσταται λόγω  των ενεργειών του αντιπρόσωπου της Ένωσής μας  Βαγγέλη Μπούζα .

 Από την άλλη τα ρούχα των μεταναστών παραμένουν και φυλάσσονται απέναντι ακριβώς σε έναν σύγχρονο οικίσκο της Διεθνούς αμνηστίας . Για το συγκεκριμένο ζήτημα θα απευθυνθούμε για άλλη μια φορά στην Αντιστράτηγο κα. Ζαχαρούλα Τσιριγώτη προκειμένου να προμηθευτούμε έναν σύγχρονο οικίσκο .

Το ουσιαστικό πρόβλημα του Τμήματος Ασφαλείας Λαυρίου είναι τα μέτρα που διατίθενται σε απομακρυσμένες περιοχές.

Θα συνεχίσουμε τις επισκέψεις-συναντήσεις σε όλα τα Τμήματα της Νοτιοανατολικής αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα των συναδέλφων και κατόπιν θα προβούμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες προκειμένου να δοθούν λύσεις .

                                           

   Για το Δ.Σ.

                 -O-                                                                               -O-

            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

            

  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                        ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

            6978079503                                                                  6977665820

 

eaynaa.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis