Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 06/12/2016

Η Ένωσή μας προκειμένου να αφουγκραστεί και να επιλύσει  τα προβλήματα των Συναδέλφων στα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας που εδρεύουν στα Γεωγραφικά όρια της, ξεκινάει τις επισκέψεις σε αυτά, κάνοντας την αρχή  από τα Α.Τ. Μαρκοπούλου , Κερατέας και τα αντίστοιχα Τμήματα Ασφαλείας.

Σε συνάντηση που είχαμε με το προσωπικό και τον Διοικητή του Α.Τ. Μαρκοπούλου , συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τους Συναδέλφους και διαπιστώσαμε ότι στο συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα  υπάρχουν πολλά παράπονα όσο αφορά την Διοίκηση.

Εμείς αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει φόρτος εργασίας διότι οι Αστυνομικοί που Υπηρετούν εκεί διατίθενται για την φύλαξη του σκοπευτηρίου , του Ιππόδρομου και των Λατομείων, όμως θα μπορούσε κάλλιστα να υπάρχει προγραμματισμός και σωστή διαχείριση της δύναμης ώστε να εξαλειφθούν τα επιμέρους προβλήματα.

Έχουμε την άποψη ότι η Διοίκηση είναι management και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η σωστή αντιμετώπιση του προσωπικού , η συνεννόηση και το φιλότιμο είναι οι τρείς βασικοί πυλώνες στους οποίους  μπορεί να στηριχτεί η χρηστή Διοίκηση . Το βασικό πρόβλημα τόσο στο Α.Τ. Μαρκοπούλου όσο και στο Α.Τ. Κερατέας είναι τα μέτρα τάξης στο Εφετείο Αθηνών, διότι από την μια αποδυναμώνονται οι Υπηρεσίες και δεν δύνανται να ανταπεξέλθουν στο έργο τους, που είναι η Ασφάλεια του πολίτη και από την άλλη καταπονείται βάναυσα το προσωπικό που διαμένει σε περιοχές που κατά το πλείστον  ιδιαίτερα απομακρυσμένες από το κέντρο της Αθήνας και αναγκάζεται να χρησιμοποιεί τα συνήθη συγκοινωνιακά μέσα ή τα ιδιωτικά οχήματα με δυσβάσταχτο οικονομικό κόστος.

Στα Τμήματα Ασφαλείας Μαρκοπούλου και Κερατέας η κατάσταση είναι ικανοποιητική και σε αυτά έχουν συμβάλλει κατά πολύ οι παρεμβάσεις μας από την πρώτη μέρα σύστασης  του Σωματείου, αλλά και η συνεργασία που υπάρχει με τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής. Φυσικά θα πρέπει να γίνει μια καλύτερη κατανομή αρμοδιοτήτων έτσι ώστε να μην επιβαρύνονται περισσότερο κάποια Τμήματα Ασφαλείας σε σχέση με άλλα όσον αφορά τις Υπηρεσιακές ανάγκες όταν μάλιστα αυτά όπως συμβαίνει και στα Τμήματα Τάξης Υπηρετούν Συνάδελφοι που διαμένουν στις γύρω περιοχές.

Θα συνεχίσουμε τις επισκέψεις μας και στα υπόλοιπα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας καθώς επίσης και στην Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων και Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών έτσι ώστε να υπάρξει πλήρη εικόνα των προβλημάτων προκειμένου να συμβάλλουμε στην επίλυση τους.   

 

                                                      Για το Δ.Σ.

                 -O-                                                                               -O-

            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας

            

  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                    ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

            6978079503                                                              6977665820

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis