Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:37 | 02/04/2015

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit το ζευγάρι προμήθευσε ένα πολεμικό όπλο τύπου καλάσνιοκοφ στα φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο θα περνούσε μέσα στις φυλακές από την Αγγελική Σπυροπούλου

Ακούγεται απίστευτο, αλλά αν αναλογιστεί κανείς ότι τα μέλη των Πυρήνων είχαν μετατρέψει τις φυλακές ως και σε εργαστήριο κατασκευής βομβών, τότε φαίνεται πως είχαν βρει και τον τρόπο για να “περάσουν” το καλάσνικοφ.

Οι έρευνες αντιτρομοκρατικής και τα στοιχεία του ειδικού εφέτη ανακριτή οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το όπλο θα περνούσε στις φυλακές μια δυο ημέρες πριν την επιχείρηση “Γοργοπόταμος” με στόχο την ώρα της ανατίναξης της μάνδρας των φυλακών Κορυδαλλού για την απελευθέρωση των φυλακισμένων μελών, ένα από τα φυλακισμένα μέλη των Πυρήνων να έχει όπλο.

Οι συλληφθέντες είναι ένας 27χρονος και μια 24χρονη που έχουν συγγενική σχέση με ποινικό κρατούμενο των φυλακών. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης του ειδικού εφέτη- ανακριτή και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών. Αυτή την ώρα γίνεται έρευνα στο σπίτι τους στην Αθήνα.

http://www.newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis