Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 04/05/2020

H Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος κλείνει 30 χρόνια λειτουργίας, συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής. Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ιδρύθηκε το έτος 1990, διότι σύμφωνα με το άρθρο 4 του καταστατικού της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Ένωσης Αστυνομιών (U.S.P.E.) δικαίωμα συμμετοχής στα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Αστυνομικών, έχουν οι Αστυνομικές Ενώσεις των Επισήμων Αστυνομικών Σωμάτων κάθε χώρας μέλους.

Από το 1990 έως και σήμερα η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, έχει εκπροσωπήσει τη Χώρα μας και το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας σε πλήθος Παγκόσμιων, Ευρωπαϊκών και Διεθνών αγώνων. Εκατοντάδες αστυνομικοί μέλη μας, μας εκπροσώπησαν επάξια, με ανιδιοτέλεια, γεμάτοι με αυταπάρνηση ζήλο και ιδιαίτερη αγωνιστικότητα, πετυχαίνοντας πολλές φορές να ανυψώσουν τη γαλανόλευκη στον υψηλότερο ιστό.

Φέτος γιορτάζοντας τα 30 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον αστυνομικό αθλητισμό, θα παρουσιάσουμε μέσα από την ενότητα της ιστοσελίδας « Η Ένωση θυμάται … » την ιστορική αναδρομή της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, μέσα από τα αθλητικά δρώμενα προβάλλοντας ιδιαίτερες στιγμές.

Μέσα από την ενότητα αυτή θα θέλαμε να αναδείξουμε το έργο που έχει επιτευχθεί κατά τη διάρκεια της διαδρομής των τριάντα αυτών χρόνων.  Με την κίνηση αυτή αισθανόμαστε την ανάγκη να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ,  τόσο στους πρωτεργάτες και τους συνεχιστές της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος όσο και στους αθλητές που αγωνίστηκαν με το Εθνόσημο και το έμβλημα του δισκοβόλου Μύρωνα κάνοντας μας εθνικά υπερήφανους.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis