Η αλλαγή που έρχεται σε όλα τα iPhones από Σεπτέμβριο -Μεγάλη διόρθωση

ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ
Η αλλαγή που έρχεται σε όλα τα iPhones από Σεπτέμβριο -Μεγάλη διόρθωση

Οι βιντεοκλήσεις  έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια, με την εξέλιξη των Smartphones. Η Apple με τα iPhones προσφέρει τη δυνατότητα για Facetime, μια εφαρμογή αγαπητή στους χρήστες των συγκεκριμένων smartphones. 

Ωστόσο ο τρόπος που παρουσιάζονται στις ταινίες αλλά και στις διαφημίσεις διαφέρει κατά πολύ από την πραγματικότητα. Τι γίνεται στην πραγματική ζωή; Οι συμμετέχοντες στις βιντεοκλήσεις κοιτούν την οθόνη και όχι την κάμερα του κινητού τους, με αποτέλεσμα τα μάτια να βρίσκονται πολύ χαμηλότερα.

Ποιος σκοπεύει να το αλλάξει αυτό; Η Apple, η οποία ετοιμάζεται να λανσάρει το Σεπτέμβριο το iOS 13 το οποίο θα διαφοροποιήσει για πάντα τον τρόπο που κάνουμε βιντεοκλήσεις. Το Facetime θα έχει μια μεγάλη αλλαγή!

Το νέο χαρακτηριστικό εντοπίστηκε στη beta του λειτουργικού και φαίνεται πως λειτουργεί σε iPhone XS και XS Max. Το “FaceTime Attention Correction” διορθώνει τεχνητά την κατεύθυνση που κοιτούν τα μάτια, χρησιμοποιώντας το ARKit.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώην διευθυντής της Apple αποκαλύπτει το μεγάλο λάθος που κάνουμε με το iPhone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Η μεγάλη αλλαγή στα iPhones, από Σεπτέμβριο

 

 

 

Προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί ποιες συσκευές θα υποστηρίζουν το νέο χαρακτηριστικό του FaceTime ή αν θα υποστηρίζεται σε ομαδικές βιντεοκλήσεις, ωστόσο αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως το χαρακτηριστικό θα γίνει διαθέσιμο στην public beta την επόμενη εβδομάδα.

facetime-eye-contact-correction.jpg

www.economistas.gr