Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:45 | 15/07/2019

Οι αστυνομικοί χρειάστηκε να την κυνηγήσουν σε αυτοκινητόδρομο του Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ, όπου έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα προτού καταφέρουν τελικά να τη σταματήσουν. Η ιστορία αυτή όμως δεν θα τελείωνε εκεί.

Η 30χρονη Τζέσικα Χέις επιτέθηκε στους τρεις αστυνομικούς που προσπάθησαν να τη συλλάβουν, δαγκώνοντας μάλιστα τον έναν στο πόδι, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Ocean.

[custom:google-ads]

«Ειλικρινά, είμαστε τυχεροί που κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε από την ανεύθυνη συμπεριφορά της στη διάρκεια ενός Σαββάτου με πολλή δουλειά στο Τζέρσεϊ», δήλωσε ο εισαγγελέας Μπράντλεϊ Μπίλχιμερ.

Την αναφορά στην αστυνομία για τη Χέις έκανε ένα άτομο, που θεώρησε πως συμπεριφερόταν ύποπτα. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό, η γυναίκα έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, αγνόησε το σήμα των αστυνομικών να σταματήσει και συνέχισε να τρέχει.

Ανησυχώντας για την ασφάλεια των πολιτών, οι αστυνομικοί σταμάτησαν την καταδίωξη και την ακολούθησαν περιμένοντας να σταματήσει στην άκρη. Τελικά σταμάτησε και τότε διαπίστωσαν πως ήταν μεθυσμένη. Καθώς προσπαθούσαν να τη συλλάβουν, αντιστάθηκε και επιτέθηκε σε τρεις αστυνομικούς.

«Η Χέις προκάλεσε μικρούς τραυματισμούς σε δύο αστυνομικούς και δάγκωσε έναν άλλον στο πόδι του», ανέφερε ο εισαγγελέας.

Πηγή: newsbeast.gr


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis