Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 22/03/2018

Χθες, 21/03/2018, παρακολουθήσαμε, για μια ακόμη φορά, εκλεγμένα μέλη του Δ.Σ. και της Ε.Γ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ., από τρεις (03) μάλιστα συνδικαλιστικές παρατάξεις, να συναντιούνται με τον Διευθυντή του Γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, κ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗ Γεωργίου στο Γ.Λ.Κ. και να εκφράζουν την αγωνία τους για την έκδοση της Κ.Υ.Α. που θα ρυθμίζει την καταβολή των επιδομάτων επικινδυνότητας ΤΕΕΜ, ΤΣΑΣ, ΜΑΤ, ΠΤΗΤΙΚΑ, ΕΚΑΜ, καθώς και ότι παρακολουθούν το ζήτημα στενά, σθεναρά και αγωνιστικά, έτσι ώστε να μην χαθεί τίποτα που θα είναι εις βάρος των εργαζομένων Αστυνομικών σε αυτές τις Υπηρεσίες.
Επιπρόσθετα, σε ανακοίνωσή τους, η οποία διέρρευσε με φωτογραφίες τους στα Μ.Μ.Ε. αστυνομικού ενδιαφέροντος, επικαλούνται τον αγώνα και την αγωνία τους για την υπογραφή της ΚΥΑ, τονίζοντας ότι τελειώνει η προθεσμία έκδοσής της!!
Αγαπητοί κύριοι συνάδελφοι, ή είστε αμαθείς και δεν γνωρίζετε τίποτα, ή λειτουργείτε ως «παρασυνδικαλιστές» καλύπτοντας την Ηγεσία και την Κυβέρνηση για αυτό που ήδη είχε ενεργήσει ο παραπάνω Υπουργός ημέρες πριν.
Εύλογη θα είναι η απορία των συναδέλφων που υπηρετούν στις Υπηρεσίες, αλλά και η δική σας αναζητώντας το ΓΙΑΤΙ;
Ε, λοιπόν, θα σας πούμε γιατί, η εν λόγω ΚΥΑ αγαπητοί μας συνάδελφοι, έχει ήδη λάβει υπογραφή ημέρες πριν (15-03-2018) από τον κ. Υπουργό των Οικονομικών και μάλιστα χθες δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπως προκύπτει από το εν λόγω ΦΕΚ.
Άρα, ή σας κοροϊδεύουν στις συναντήσεις που κάνετε και δεν το παίρνετε χαμπάρι ή το γνωρίζατε, σας το είπαν και δεν βγάλατε «Κιχ», καλύπτοντας με τις φωτογραφίες σας αυτούς που συνεχίζουν τα μνημόνια εις βάρος μας. Γνωρίζετε ότι στην εν λόγω ΚΥΑ, υπάρχουν στρεβλώσεις και μάλιστα με πιο σημαντική αυτή της μείωσης του επιδόματος της ΕΚΑΜ, ύψους 150,00 €;
Η Ομοσπονδία μας, το Προεδρείο, εδώ και μήνες δίνει αγώνα με συναντήσεις για να αποτρέψει τις στρεβλώσεις και την εν λόγω μείωση πριν δημοσιευθεί η ΚΥΑ, ενώ εσείς, οι συνδικαλιστές της φωτογραφίας, παρουσιάζεστε σαν να ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊΤΕ την Ομοσπονδία και κοροϊδεύετε τους συναδέλφους, λέγοντάς τους ότι παρακολουθείτε στενά το θέμα, παρότι η απόφαση έχει λάβει υπογραφή σχεδόν μια εβδομάδα πριν!!!
Λοιπόν, για να γνωρίζουν οι συνάδελφοι την επικινδυνότητά σας, γιατί, πώς να το κάνουμε, είτε δεν γνωρίζετε είτε καλύπτετε την κυβέρνηση, συνεπώς είστε επικίνδυνοι συνδικαλιστικά και υπονομεύετε, θα θέλαμε να πιστεύουμε άθελά σας, τα συμφέροντα των αστυνομικών που εκπροσωπούμε και σας ρωτάμε:
1)Γιατί δεν ενημερώσατε ότι η ΚΥΑ έχει λάβει υπογραφή από 15-03-2018;
2) Γιατί δεν ενημερώσατε για τις στρεβλώσεις αυτής;
3) Γιατί δεν ενημερώσατε για τη μείωση 150,00€ της ΕΚΑΜ;
4) Γιατί δεν αντιδράσατε άμεσα καταδικάζοντας την Κυβέρνηση και αναδεικνύοντας το ζήτημα;
5) Γιατί δεν ενημερώσατε τον Πρόεδρο, την Εκτελεστική Γραμματεία και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας;
6) Γιατί πάντοτε το συνδικαλιστικό σας έργο παραμένει σε φωτογραφίες και όχι σε αιτιολογημένες προτάσεις;

Ίσως δεν γνωρίζετε…
Ίσως σας κοροϊδεύουν…
Ίσως θέλετε να καλύψετε τους φίλους σας κυβερνώντες
και τη συνδικαλιστική σας ανεπάρκεια…

Η απάντηση είναι μία:
Ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται!!!

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis