Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 01/07/2018

Στη σημερινή (χθεσινή) δίκη αθωώθηκα. Η κατηγορία ήταν η χουντικής κατασκευής και προέλευσης «διέγερση» 

Ο ανεκδιήγητος εισαγγελέας στην αγόρευση του ούτε λίγο ούτε πολύ είπε πως “ χουντική – ξεχουντική κατηγορία, υπάρχει και πρέπει να την εφαρμόσουμε”.

Ουσιαστικά, εχτές, ήταν η πρώτη φορά που ενεργοποιήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης για ανάρτηση σε προσωπικό προφίλ στο facebook.

Πάντως, στο παρελθόν έχουν υπάρξει άλλες δύο περιπτώσεις όπου οι αναρτήσεις μου στο fb έχουν προκαλέσει ποινικές…. περιπλοκές. Είμαι κατηγορούμενος για την παρέμβαση στον Ευαγγελισμό (για τον Χαρίτο) , λόγω μιας ανάρτησης που έκανα η οποία απευθύνονταν στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, η οποία είχε διατάξει έρευνα για την παρέμβαση αυτή. Στη δεύτερη περίπτωση είχε διεξαχθεί έρευνα του Αρείου Πάγου για την ανάρτηση που είχα κάνει για το Μακεδονικό συλλαλητήριο. Όπως εύκολα μπορούν να καταλάβουν όλοι, οι αναρτήσεις μου στα social media προκαλούν ποινικές διώξεις, αυτόφωρες συλλήψεις και πάσης φύσεως έρευνες.

Ένα ακόμα ενδεικτικό σημείο είναι η εμπλοκή της διοίκησης του ΣΚΑΙ στο τελευταίο γεγονός. Εχτές το πρωί συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του σταθμού, με προεδρεύων τον Αλαφούζο. Η διοίκηση ζήτησε με τον πλέον επίσημο τρόπο από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ την αύξηση της αστυνομικής προστασίας στο κτηριακό συγκρότημα του ΣΚΑΙ αλλά και στο σπίτι του Αλαφούζου. Ο λόγος ? Σύμφωνα με το σκεπτικό της διοίκησης κινδυνεύουν οι υπάλληλοι του σταθμού , οι επισκέπτες αλλά και ο ίδιος ο πρόεδρος του ομίλου. Αντιλαμβανόμαστε όλοι από που προήλθε η πίεση για να διαταχθεί κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα έτσι ώστε να με “βουτήξουν” έξω από το σπίτι μου ομάδες ΔΙΑΣ εχτές το πρωί.

Είναι άξιο “απορίας” πως ενεργοποιείται ο κρατικός μηχανισμός σε τυχόν αναρτήσεις μας σε διάφορα θέματα ενώ, όλοι αυτοί που έχουν κοινοποιήσει δημόσια και μας υπόσχονται σφαίρες στο κεφάλι μένουν στο απυρόβλητο. Ένα γνωστό παράδειγμα ήταν το βίντεο – παραλήρημα του γνωστού Ραβίνου όπου επί 20 λεπτά απειλούσε με φόνους την ομάδα και εμένα προσωπικά (και φυσικά είχε δεχτεί, πάλι δημόσια, τα συγχαρητήρια του αντιπρόεδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άδωνη Γεωργιάδη).

Υ.Γ: H σελίδα μου μπλοκαρίστηκε πάλι για έναν μήνα. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει ας στείλει τον αριθμό του σε μήνυμα.

Υ.Γ 2 : Στην “απολογία” ανέφερα πως θα είμαι ο πρώτος που θα πάρει ένα μπιτόνι και θα κάψει τον ΣΚΑΙ. Μπαρμπαρούσιδες εμείς δεν είμαστε!
Γιώργος Καλα'ι'τζίδης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis