Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:36 | 09/12/2018

Η αναδρομική χορήγηση των μισθολογικών διαφορών, που θα λάβουμε σε λίγες ημέρες, αποτελεί μία τεράστια επιτυχία του Συνδικαλιστικού Κινήματος των Αστυνομικών!!!

Επιτυχία που οφείλεται, στο τότε, αλλά και στα επόμενα, Δ.Σ της Π.Ο.ΑΣ.Υ., τον Νομικό Σύμβουλο της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ Χαράλαμπο αλλά και τους έντιμους Δικαστές του Σ.τ.Ε. και ειδικά τον π. Πρόεδρο κ. ΡΙΖΟ Σωτήριο, καθώς και σε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις Αγωνιστικές κινητοποιήσεις των Σωματείων, ώστε το θέμα να παραμένει πάντα επίκαιρο.

[custom:google-ads]

Καλό και ηθικό είναι να μην ξεχνάμε και να τιμούμε αυτούς που σκέφτηκαν και υλοποίησαν την διαδικασία της προσφυγής στη Δικαιοσύνη!!!

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. /ΑΝ.ΕΛ. δεν μας χάρισαν χρήματα επειδή μας αγάπησαν ξαφνικά, μην τρέφουμε αυταπάτες, απλά υποχρεώθηκαν να εφαρμόσουν μερικώς (δυστυχώς) τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.

Η Κυβέρνηση, είτε αυτή αποτελείται από το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., είτε ΚΙΝ.ΑΛ., είτε Ν.Δ., είτε ΑΝ.ΕΛ, είτε ΠΟΤΑΜΙ κ.τ.λ, οφείλει να επαναφέρει στα επίπεδα του 2012 τις μισθολογικές μας αποδοχές!!!

Αυτό ορίζει η απόφαση του Σ.τ.Ε. , τόσο απλά!!! Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!

Υ.Γ.: Όλοι εσείς που λοιδορείτε, εκ του ασφαλούς, το συνδικαλιστικό κίνημα, σας εύχομαι σε καλή μεριά τα αναδρομικά και καλές γιορτές.

Κεφάλας Ευάγγελος

Πρόεδρος Ε.Α.Υ. Κυκλάδων

Μέλος Δ.Σ Π.Ο.ΑΣ.Υ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Επίθεση οπαδών σε Αστυνομικούς

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis