Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:20 | 18/05/2019

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, επισκέπτεται από χθες, Παρασκευή 17 Μαΐου, την Κρήτη, πραγματοποιώντας σειρά συναντήσεων και επαφών με τοπικούς Φορείς, υπηρεσιακούς παράγοντες και εκπροσώπους συνδικαλιστικών ενώσεων.

Ο κ. Αρχηγός συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, Υποστράτηγο Κωνσταντίνο Λαγουδάκη, επισκέφτηκε αρχικά τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής Αστυνομίας Ηρακλείου, Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος Σπυριδάκης.

[custom:google-ads]

Στη συνέχεια, ακολούθησε συνάντηση του με τους συνδικαλιστικούς φορείς των νομών Ηρακλείου και Λασιθίου.

Ακολούθως, ο κ. Αρχηγός παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τον εορτασμό της «78ης επετείου της Μάχης της Κρήτης», η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Ηρακλείου, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκης.

Στην εκδήλωση ο κ. Αρχηγός επέδωσε τιμητικές πλακέτες στους συγγενείς των πεσόντων Αστυνομικών κατά την διάρκεια της Μάχης της Κρήτης.

Στη συνέχεια μεσημβρινές ώρες μετέβη στην Περιφέρεια Κρήτης όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στην πολύ καλή συνεργασία της Περιφέρειας με τις αστυνομικές υπηρεσίες, ενώ ο κ. Αρχηγός έγινε αποδέκτης ευμενών σχολίων για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι αστυνομικές υπηρεσίες στην Κρήτη και για το επίπεδο της αστυνόμευσης στο νησί .

Ακολούθως μετέβη στο Δημαρχείο Ηρακλείου όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βασίλειο Λαμπρινό, την Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Στέλλα Αρχοντάκη και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γεώργιο Καραντινό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στο πεδίο αρμοδιοτήτων των δυο Φορέων και αντηλλάγησαν απόψεις και προτάσεις για την βελτιστοποίηση της πολύ καλής συνεργασίας.

Τέλος ο κ. Αρχηγός μετέβη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου όπου τον υποδέχτηκε ο Διευθυντής Αστυνομίας Λασιθίου, Αστυνομικός Διευθυντής Εμμανουήλ Παπαδάκης και επισκέφτηκαν Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης.

Σε όλες τις συναντήσεις με τους υπηρεσιακούς παράγοντες ο κ. Αρχηγός ενημερώθηκε αναλυτικά για διάφορα θέματα αστυνομικού και ευρύτερου επαγγελματικού ενδιαφέροντος, που απασχολούν τις τοπικές Υπηρεσίες και τους πολίτες των περιοχών αυτών και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις για τη βέλτιστη διαχείριση τους.

Η επίσκεψη του κ. Αρχηγού στην Κρήτη συνεχίζεται.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis