Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 06/12/2020
Ένας 33χρονος άνδρας συνελήφθη την Κυριακή αφού άρπαξε το πιστόλι ενός αστυνομικού της Φλόριντα και τράβηξε την σκανδάλη.
 
Ο Eugene Upperman αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας πρώτου βαθμού, για αντίσταση κατά των αρχών και για παράνομη κατοχή όπλου, αναφέρει το CBS 12.

[custom:google-ads]

Το απόγευμα της Κυριακής, η αστυνομία του Γουέστ Παλμ Μπιτς είπε ότι η φίλη του υπόπτου Άπερμαν κάλεσε το 911, λέγοντας ότι ο σύντροφος της την απειλούσε με όπλο. Δύο αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή ανταποκρίθηκαν στην κλήση και αντιμετώπισαν τον Upperman.
 
Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, ο Upperman άρπαξε το όπλο του ενός αστυνομικού από τη θήκη, όπως δήλωσε η αστυνομία. Ακολούθησε διαμάχη μεταξύ τους, κατά την οποία ο Upperman φώναζε, "Θα πρέπει να με πυροβολήσεις, θα πρέπει να με σκοτώσεις." Και οι δύο αστυνομικοί του φώναζαν να αφήσει το όπλο.
 
Ο Upperman τότε είπε ότι «θα τραβήξει τη σκανδάλη». Το οποίο κι έκανε. Οι αστυνομικοί έπεσαν πάνω του και τον χτυπούσαν για να τον αναγκάσουν να αφήσει το όπλο. Στο μεταξύ έφτασαν κι άλλοι αστυνομικοί στη σκηνή για να βοηθήσουν στη σύλληψη του Upperman.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: "Τεράστιος επαγγελματισμός από τους αστυνομικούς του Σικάγου": 19 πυροβολισμοί εναντίον τους κι ούτε ένας αστυνομικός δεν ανταπέδωσε τα πυρά

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis