Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 18/01/2018

Το τμήμα Ανθρωποκτονιών και η Ασφάλεια ψάχνουν τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που βρίσκονταν πίσω από το καλοστημένο, όπως το θεωρούν, χτύπημα-εκτέλεση του περιβόητου «αρχηγού της Greek Mafia», Βασίλη Στεφανάκο.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Alpha, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θεωρούν πως το σχέδιο ήταν καλά σχεδιασμένο και προετοιμασμένο, με παρακολουθήσεις ημερών, τσιλιαδόρους και ό,τι άλλο χρειάζεται σε μία εν κινήσει εκτέλεση.

Οι αρχές αναζητούν απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν από την κινηματογραφική δολοφονία του Στεφανάκου. Αρχικά στο πόσο καιρό τον παρακολουθούσαν. Οι εκτελεστές είχαν μία ακρίβεια στις κινήσεις τους, που δείχνει λεπτομέρειες για τις κινήσεις τους και το γεγονός ότι φέρεται να ήξεραν ακριβώς πώς θα κινηθεί ο πρώην βαρυποινίτης αλλά και το πού θα πήγαινε. Με ποιους κυκλοφορούσε καθώς και τη συνοδεία του.

[custom:google-ads]

Είναι άγνωστο μέχρι στιγμής για ποιο λόγο ο Βασίλης Στεφανάκος βρέθηκε μόνος του μπροστά στις σφαίρες των εκτελεστών παρά το γεγονός ότι πάντα είχε δύο έμπιστά του άτομα ως προστασία.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, από τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει η αστυνομία είναι το ποιοι επωφελούνται από το μαφιόζικο χτύπημα στον Στεφανάκο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έμπειροι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών σχετίζουν τη δολοφονία με τις διαφορές που είχε ο Στεφανάκος με αντίπαλες ομάδες για τον έλεγχο της νύχτας. Οι αρχές ερευνούν πιθανή εμπλοκή ομάδας από την Ελευσίνα, με την οποία το θύμα είχε θανάσιμη έχθρα αλλά και τον ενδεχόμενο ρόλο που μπορεί να έπαιξε άλλη μία φατρία του οργανωμένου εγκλήματος, γνωστή με το προσωνύμιο «Νταίζη» ή «Καράφλας».

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis