Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:15 | 28/11/2019

Στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, των υπηρεσιών τάξης και ασφάλειας θα ενημερώσουν τους φορείς του τουρισμού στο Ηράκλειο Κρήτης, για θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας σε ξενοδοχεία, εστιατόρια κοκ.

Πρόκειται για μια άκρως ενδιαφέρουσα ημερίδα, η οποία πραγματοποιείται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τη βρετανική πρεσβεία.

Η ημερίδα με θέμα Έυαισθητοποίηση των φορέων παροχής τουριστικών υπηρεσιών σε θέματα ασφάλειας” θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή, στο Αστυνομικό Μέγαρο και έχουν κληθεί να παρευρεθούν τουριστικοί πράκτορες, ξενοδόχοι και γενικότερα άτομα που ασχολούνται με τον τουρισμό. Ανάλογη ημερίδα πραγματοποιήθηκε πριν λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα αναμένεται να γίνει στα Χανιά.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8.30 το πρωί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υποστράτηγος, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Αντώνης Ρουτζάκης. Με θέμα «στοχευμένες δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. για την προστασία των υποδομών τουρισμού» θα μιλήσει Αστυνόμος Β ο οποίος υπηρετεί στο νησί. «Υπόβαθρο Τρομοκρατίας» θα είναι το θέμα που θα θίξει στέλεχος της Αντιτρομοκρατικής, Αστυνόμος Β στον βαθμό.

Αξιωματικός στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή ο οποίος υπηρετεί στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων του Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. θα αναπτύξει το θέμα «Μελέτη Τρωτότητας- Σχέδιο Ασφάλειας Εγκαταστάσεων».

Για τα ύποπτα άτομα και τα ύποπτα αντικείμενα, οχήματα (αναγνώριση, εντοπισμός, επισήμανση- μέτρα ασφαλείας και αυτοπροστασίας) θα μιλήσει αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στη Δ.Α Ηρακλείου.

Επίσης, για τις ενέργειες κατά τη διάρκεια και μετά από μια τρομοκρατική επίθεση θα μιλήσει αξιωματικός του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Τέλος για τη μικροεγκληματικότητα (μέτρα πρόληψης/αποτροπής μικροεγκληματικότητας) θα μιλήσει αστυνομικός της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σαββίδου Δέσποινα: Εκπρόσωπος της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. στην εκδήλωση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis