Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:34 | 26/01/2019

Για δεύτερη ημέρα συνεχίστηκε η απολογία του Επαμεινώνδα Κορκονέα για υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η διαδικασία ξεκίνησε με ερωτήσεις του συνηγόρου της οικογένειας του Αλέξανδρου, Νίκου Κωνσταντόπουλου, που στάθηκε για πολλή ώρα στις τραγικές εκείνες στιγμές που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008.

[custom:google-ads]

Φοβήθηκα, έχασε τη ψυχραιμία μου και πυροβόλησα στον αέρα για εκφοβισμό, επανέλαβε ο κατηγορούμενος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνελήφθη ο Αλβανός με τα «χίλια πρόσωπα»

Όταν ρωτήθηκε γιατί ενώ πήραν εντολή να απεμπλακούν από το επεισόδιο πριν τον πυροβολισμό δεν το έκαναν, απάντησε πως κινήθηκε αυτοβούλως για να προχωρήσει σε συλλήψεις.

Τόνισε πως δεν γνώριζε αν ο Αλέξανδρος ήταν στο χώρο των αντιεξουσιαστών.

Δεν γνώριζα καν ποιους είχα μπροστά μου είπε στο δικαστήριο.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο Επαμεινώνδας Κορκονέας και παρά τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις των συνηγόρων της οικογένειας δεν έδωσε στοιχεία για το τι προηγήθηκε του επεισοδίου.

Τι είχε γίνει κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του εκείνη την ημέρα, αλλά και τι έγινε μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ο Κορκονέας εξακολουθεί να προκαλεί 10 χρόνια μετά το τραγικό αυτό συμβάν σχολίασε ο κύριος Κωνσταντόπουλος.Όλα όσα λέει για συγνώμες και κατανόηση είναι υποκριτικά συνέχισε ο κύριος Νίκος Κωνσταντόπουλος.

Τα συμπεράσματα που βγαίνουν είναι πως πρόκειται για αμετανόητο δολοφόνο, δηλώνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Από την δική πλευρά ο συνήγορος του Επαμεινώνδα Κορκονέα, Βαγγέλης Ανδρούλας δήλωσε πως ο πελάτης του κλήθηκε να απαντήσει σε πολλές άσχετες με την υπόθεση ερωτήσεις.

Δείτε το video:

Πηγή: tvstar , enikos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis