Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:59 | 31/05/2018

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πάτρας, για τους τρεις Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, που κατηγορούνταν μετά από καταγγελία 27χρονου για ξυλοδαρμό και βασανιστήρια κατά τη σύλληψη και κράτηση του. 

Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε χθες Τετάρτη. Η Εισαγγελέας έδρας είχε προτείνει την απαλλαγή των Αστυνομικών.

Η υπόθεση αφορούσε σε περιστατικό που συνέβη τον Νοέμβριο του 2013 και φέρεται να διαδραματίστηκε στα γραφεία της Ασφάλειας Πατρών και περείχε εκατέρωθεν μηνύσεις ανάμεσα σε Αστυνομικούς και τον 27χρονο, ο οποιός αντιμετώπιζε τις κατηγορίες της αντίστασης κατά της αρχής και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

[custom:google-ads]

Όλα ξεκίνησαν όταν σε αστυνομική επιχείρηση στο σπίτι του 27χρονου, ο άνδρας σύμφωνα με τα όσο έχουν καταγγείλει οι άνδρες της ασφάλειας που συμμετείχαν, επιτέθηκε σε βάρος τους προκαλώντας μάλιστα και τον τραυματισμό ενός εκ των συναδέλφων τους. 

Στη συνέχεια ο 27χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, εκεί που όπως κατήγγειλε έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και βασανισμού, επιδεικνύοντας και φωτογραφικό υλικό.

 Τις καταγγελίες του 27χρονου, αντέκρουσε μάρτυρας ο οποίος ισχυρίστηκε πως οι μώλωπες έγιναν στο σπίτι κατά την διάρκεια της επίθεσης που δέχθηκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του νεαρού και όχι στην ασφάλεια. Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία ο 27χρονος κατά την παραμονή του στην Ασφάλεια, επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό.

xylodarmos-astynomia.jpg

tempo24.news

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis