Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 11/02/2016

Το κέντρο ταυτοποίησης της Σάμου "υιοθετεί", σύμφωνα με οδηγίες του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, όπως ανακοίνωσε ο γενικός διευθυντής της φιλανθρωπικής οργάνωσης "Αποστολή", Κωστής Δήμτσας στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, κατά τη συνάντησή τους την Πέμπτη.

AdTech Ad

Η "υιοθεσία", η οποία θα αρχίσει πολύ σύντομα, σε χρόνο που θα καθορίσει ο υπουργός για τη Μεταναστευτική Πολιτική Γιαννης Μουζάλας, θα περιλαμβάνει την πλήρη ημερήσια διατροφή προσφύγων – μεταναστών και τη συνδρομή σε ένδυση, κλινοσκεπάσματα, φάρμακα κλπ.

Επίσης η "Αποστολή" θα παραδώσει σύντομα και χιλιάδες κλίνες που θα κατανεμηθούν στα πέντε Κέντρα Ταυτοποίησης (hot-spots) των πέντε νησιών.

"Αυτήν την σκέψη την μοιράστηκε πρόσφατα ο Μακαριότατος με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, σε συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Αλλά σήμερα την ανακοινώνουμε και επίσημα", δήλωσε ο κ. Δήμτσας.

Από την πλευρά του, ο κ. Κουίκ επεσήμανε: "Με τον Γενικό Διευθυντή της «Αποστολής» και φίλο μου επί 30 χρόνια Κωστή Δήμτσα, ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς μια εξαιρετική συνεργασία. Συζητήσαμε πολλές δράσεις που επεξεργάζεται η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και η «Αποστολή», στην πολυτιμότατη συνεισφορά τους, στο πλευρό της Κυβέρνησης, για το προσφυγικό – μεταναστευτικό. Θα τις εξειδικεύουμε μία – μία και θα μπαίνουν σε εφαρμογή σε συνεννόηση με τα αρμόδια Υπουργεία".

Για το πλήρες περιεχόμενο αυτής της συνάντησης, ο Τέρενς Κουίκ ενημέρωσε αμέσως μετά τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

Διαβάστε περισσότερα στο news247.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis