Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:15 | 10/05/2017

Την απόφαση να ερευνήσουν τον σκληρό δίσκο και τα αρχεία του υπολογιστή που έχει στο διαμέρισμά του ο 52χρονος τυφλός βιαστής της Δάφνης, έλαβαν οι αστυνομικές αρχές.

Το ειδικό κλιμάκιο θα ξεψαχνίσει όλο το υλικό και τα αρχεία που έχει στο σπίτι του ο 52χρονος, ώστε να διαπιστωθεί αν είχε μεταφερθεί οπτικό υλικό από την κάμερα που κατέγραφε τις πράξεις του, στον υπολογιστή. Ο βιαστής της Δάφνης Παναγιώτης Κοντιζέλος, πάντως, κρίθηκε προφυλακιστέος για τον βιασμό και τα βασανιστήρια στην 20χρονη φοιτήτρια.

Όπως αποκαλύπτουν ανώνυμες αστυνομικές αρχές, το υλικό που έχουν ήδη εξετάσει, προκαλεί κάθε ανθρώπινη αίσθηση, καθώς η δράση του 52χρονου ξεπερνά ακόμη και τις πιο φρικιαστικές σκηνές ταινιών τρόμου. Ως εκ τούτου, αναζητούνται περαιτέρω στοιχεία και ειδικότερα για το αν ο δράστης είχε παγιδεύσει και προβεί σε ανάλογες φρικαλεότητες με άλλα θύματα, εκτός της φοιτήτριας που εντοπίστηκε λίγο πριν το μοιραίο χτύπημα.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή, μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Κοτζιλέλος κατηγορείται για τα αδικήματα της αρπαγής, του βιασμού κατ΄εξακολούθηση καθώς και της βαριάς σωματικής βλάβης με τον ίδιο να εμφανίζεται αμετανόητος και να ισχυρίζεται πως ό,τι έκανε ήταν με τη σύμφωνη γνώμη της νεαρής κοπέλας που πέρασε ένα 24ωρο φρίκης στα χέρια του.

Σύμφωνα με τον Ελευθέριο Ειρηνάκη, δικηγόρο του 52χρονου, ο πελάτης του έχει σοβαρό πρόβλημα με την όραση του. Όπως είπε «Υπέβαλε αίτημα πραγματογνωμοσύνης για ποσοστό τυφλότητας, καθώς δεν είχε μαζί του τα χαρτιά του ΚΕΠΑ.  Σύμφωνα με τον κ. Ειρηνάκη, επιμείνει στον προανακριτικό ισχυρισμό του. «Στο παρελθόν οδηγούσε μηχανή την οποία δεν οδηγεί πια.  Μπορεί να κινείται με σκιές και φως. Δεν ξεχωρίζει πρόσωπα. Τις κάμερες τις είχε για να τον βοηθούν να κινείται». 

Όπως είπε «οτι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας και αυτό, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, μπορεί να αποδειχθεί από το υλικό των καμερών. Είχε βιντεοσκοπήσει τις κινήσεις και την περιβολή της κοπέλας που δικαιολογεί τον ισχυρισμό του.  Είναι σε κατάσταση σοκ. Είχαν μια άλλου είδους σχέση».

Παράλληλα, ο  προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθήνας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί αν είναι γνήσιο το πιστοποιητικό τυφλότητας που έχει εμφανίσει ο 52χρονος. 

Πάντως, ο δικηγόρος του 52χρόνου Ελευθέριος Ειρηνάκης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο πελάτης του "έχει σοβαρό πρόβλημα με την όραση του και υπέβαλε αίτημα πραγματογνωμοσύνης για ποσοστό τυφλότητας, καθώς μάλιστα δεν είχε μαζί του τα χαρτιά του ΚΕΠΑ. 

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis