Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:02 | 23/02/2018

Ερωτικά ραντεβού μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών έκλεινε ένας 49χρονος ο οποίος συνελήφθη χθες έπειτα από επιχείρηση τoυ Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα η αστυνομία εντόπισε δύο ιστοσελίδες, μέσω των οποίων προσφερόταν η δυνατότητα ερωτικών ραντεβού έναντι αμοιβής.

Σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι εντοπίσθηκαν δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 34 ετών, οι οποίες αφίχθησαν σε ξενοδοχείο της πόλης, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ραντεβού, που είχαν προσυμφωνηθεί μέσω των διαδικτυακών «επιχειρήσεων».

[custom:google-ads]

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίσθηκε και συνελήφθη 49χρονος, ο οποίος μετέφερε με όχημα την 34χρονη στα προκαθορισμένα ερωτικά ραντεβού.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και διευκόλυνση ακολασίας άλλων από κοινού, ενώ σε βάρος των δύο γυναικών βεβαιώθηκαν σχετικές πταισματικές παραβάσεις.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.570 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και ένα πακέτο καρτοσύνδεσης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 www.zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis